Νέα κόντρα στην ελληνική tv! Παπανώτας VS Aντελίνα – Τι του απάντησε η νύφη του Πάριου

Δείτε το βίντεο

Την απάντηση της στον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε μέσα από την εκπομπή Happy Day, η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα.

Αφορμή για αυτό της το ξέσπασμα στάθηκαν τα όσα είχε πει ο δημοσιογράφος της εκπομπής γιατί οι περισσότεροι θέλουν να βρίσκονται στην τηλεόραση και στο τραγούδι.

«Εγώ θέλω να μου εξηγήσουν γιατί οι 5-10 όπου βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο, έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα και αρνούνται να μπουν νέοι στο χώρο τους; Μόλις μου απαντήσει, θα του απαντήσω κι εγώ! Πόσο κουτό είναι αυτό! Εγώ δεν ήρθα να πάρω τη θέση κανενός. Αν θέλει ο κόσμος, θα μείνω, αν όχι, με χαρά θα πάω σπίτι μου και θα πω προσπάθησα!», είπε στην κάμερα της εκπομπής, ενώ δάκρυσε όταν ρωτήθηκε πώς θα ένιωθε αν έμενε χωρίς εκπομπή.

«Αυτοί οι άνθρωποι με έχουν εμπιστευθεί, και με πίστεψαν 1000%, άρα οφείλει η Αντελίνα να βάλει όλη της την ψυχή και τη δύναμη. Για μένα το Αρτ είναι οικογένεια. Το λέω τώρα και συγκινούμαι, δεν είναι ωραίο αυτό, αλλά ο πρόεδρός του με στήριξε, πήρε το όνειρό μου και το έβγαλε κάπου. Οφείλω να το βγάλω κάπου καλύτερο, αλλά θα είναι δύσκολο να ανοίξω την πόρτα και να φύγω! Πώς μπορείς να το πουλήσεις αυτό;».

Αμέσως μετά το βίντεο με την συνέντευξη της Αντελίνας, ο δημοσιογράφος αντέδρασε, δίνοντας μια σκληρή απάντηση:

«Ευτυχώς που δεν με πήρε τηλέφωνο να μου τα πει, γιατί ακόμη θα μιλούσα! Πού το είδα το νέο πρόσωπο; Είπα τίποτα για την κυρία; Μία απορία εξέφρασα! Όταν βάψουμε τους τοίχους, να φωνάξουμε κάποιους ανθρώπους! Να πείτε στην Αντελίνα να πάει στα παιδάκια της και την οικογένειά της και να αφήσει πράγματα που δεν γνωρίζει! Εγώ όταν είχα εκπομπή στο Star, είχα γύρω μου μόνο καινούργια πρόσωπα!», είπε και συνέχισε: «Το θεματάκι είναι τζαζ! Με είπε κουτό η Αντελίνα, αφήστε με στη γωνία να πάω να κλάψω για την υπόλοιπη εκπομπή! Έρχεται όλο το συναίσθημα και φουσκώνει, το στήθος της», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top