Kylie Jenner: Ο σύντροφός της επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της;

Ποιο είναι το φύλλο του μωρού

Ποιο είναι το φύλλο του μωρού

Εδώ και μερικές ημέρες το Hollywood ασχολείται με την εγλυμοσύνη της Kylie Jenner!

Η tv περσόνα φημολογείται πως είναι έγκυος και αν και μέλος από την οικογένεια της φέρεται να επιβεβαιώνει την είδηση, η ίδια δεν έχει κάνει κάποια δήλωση ακόμη.

Η reality star που είναι σε σχέση με τον Travis Scott από τον Απρίλιο, φημολογείται πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και πως σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ περιμένουν κοριτσάκι.

Η είδηση της εγκυμοσύνης ενισχύεται περισσότερο τη στιγμή που οι fans αποκάλυψαν στα social media την πεποίθηση τους, πως ξέρουν ποια είναι η στιγμή που ο ράπερ έμαθε πως θα γίνει πατέρας.

Και γι’ αυτό ευθύνεται ένα twitter post του τραγουδιστή τους προηγούμενους μήνες. Ο Travis Scott στις 12 Ιουνίου είχε γράψει στο Twitter:

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου». Και αν τότε πέρασε απαρατήρητο, σήμερα μοιάζει η μεγαλύτερη απόδειξη πως η νεαρή star είναι πράγματι έγκυος και το γνωρίζει καιρό τώρα.

Στο TMZ μάλιστα αναφέρεται, πως ο σύντροφος της Kylie Jenner λέει εδώ και δύο μήνες στους φίλους του, πως η reality star είναι έγκυος και πως σύντομα θα γίνει πατέρας.

Συνεπώς και αυτό το post σηματοδοτεί την πιο σημαντική απόδειξη πως η Kylie είναι πράγματι έγκυος. Όλοι πλέον αναμένουν την ανακοίνωση της ίδιας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top