Η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει το burger της στην παραλία

Δείτε φωτογραφίες

Η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει το burger της στην παραλία

Εγκυμοσύνη = λιγούρες και αυξημένη όρεξη.

Και μοιάζει να τα έχει και τα δύο αυτά "συμπτώματα" η Σία Κοσιώνη που απαθανατίστηκε από τον φωογραφικό φακό να απολαμβάνει το burger της στην παραλία.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ φορώντας το μπικίνι της, εντοπίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Αντιπάρου, μια μέρα πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μαζί της πάντα και ο σύζυγός της και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, με τον οποίο απόλαυσαν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του κυκλαδίτικου νησιού, παρατείνοντας την παραμονή τους μετά τον γάμο της καλής τους φίλης Άννας Μπουσδούκου με τον Σταύρο Ιωαννίδη.

«Έδειχνε ιδιαίτερα κεφάτη και δεν αποχωρίστηκε το χιούμορ της στα αστεία πειράγματα για τα παραπανίσια κιλά λόγω εγκυμοσύνης τόσο από τους φίλους της όσο και από τον σύζυγό της. Ιδιαίτερα ο Κώστας Μπακογιάνννης για μια ακόμα φορά απέδειξε πόσο υπερπροστατευτικός σύζυγος είναι όταν σε κάποια ξαφνική λιγούρα της γυναίκας του έγινε… χίλια κομμάτια για να ικανοποιήσει την επιθυμία της να φάει μπουκίτσες χάμπουργκερ», αποκαλύπτει άνθρωπος που κολύμπησε δίπλα τους στην παραλία Σωρός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top