Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα»

Δείτε το βίντεο

Ανανεωμένος και εμφανώς αδυνατισμένος, βρέθηκε για ακόμα μια χρονιά, όπως συμβαίνει τα τελευταία 25 χρόνια στη θέση του και το πρωί της Δευτέρας μαζί με τους συνεργάτες του, Μπάγια Αντωνοπούλου και Ντίνο Σιωμόπουλο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και το «Καλημέρα Ελλάδα» επέστρεψαν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου σήμερα, με την εκπομπή να κάνει έναρξη με το τραγούδι «Επιμονή» και ένα βίντεο με στιγμές των περασμένων ετών από την εκπομπή.

«Kαλημέρα Ελλάδα! Kαλημέρα κυρίες και κύριοι, καλημέρα φίλες και φίλοι! Πάλι μαζί. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξαναγυρίζουμε σπίτι μας, γιατί θεωρούμε αυτό τον χώρο σπίτι μας. Είναι το δεύτερο σπίτι μας. Έχουμε ένα σπίτι που κοιμόμαστε κι ένα σπίτι που δουλεύουμε. Έχουμε το σπίτι με την οικογένειά μας, αλλά έχουμε και το σπίτι με όλη αυτή την οικογένεια: των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες, των ανθρώπων που είναι στο κοντρόλ, των ανθρώπων που είναι στους δρόμους, αλλά πάνω απ’ όλα των ανθρώπων που είναι στους τηλεοπτικούς δέκτες και μας παρακολουθούν», είπε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «Σας στέλνουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας που τόσα χρόνια έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σχέση και που δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα! Θα είναι μια σχέση που θα στηρίζεται στις δικές σας ανάγκες και στην προσπάθεια τη δική μας να δημοσιοποιήσουμε τις ανάγκες σας, να πιέσουμε, ώστε κάποιοι να βρουν τον τρόπο να λύσουν προβλήματα».

"Με λιγότερα βάρη, προσωπικά, αλλά με πολλά βάρη και ευθύνες για την ενημέρωση τη δική σας. Τι θα αλλάξει φέτος στην εκπομπή; Τίποτα! Το να ξεκινάει μια τηλεοπτική εκπομπή, έχουν την εντύπωση οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτή ότι τα πάντα κινούνται γύρω από αυτούς. Όχι. Τα πάντα είναι έξω, στη ζωή. Εκεί έξω στη ζωή θα είμαστε κι εμείς. Θα φωτίσουμε όλες τις πλευρές τις καθημερινότητας και θα θυμίσουμε σε κάποιους ότι δεν μας ενδιαφέρει η καρέκλα τους αλλά η ασφάλεια των πολιτών», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top