O Freddie Mercury "ξαναζεί" μέσα από το πρόσωπο του «Mr. Robot»

Φτυστός ο Rami Malek στην ταινία "Bohemian Rhapsody"

O Freddie Mercury "ξαναζεί" μέσα από τον «Mr. Robot»

Το τελικό αποτέλεσμα θα το δούμε στις οθόνες μας τον Δεκέμβριο του 2018, οπότε και βγαίνει η ταινία «Bohemian Rhapsody». Μέχρι τότε, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Freddie Mercury "είναι ανάμεσά μας" μιας και ο «Mr. Robot», κατά κόσμον Rami Malek, είναι φτυστός ο τραγουδιστής.

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο 36χρονος Malek μιμείται το στυλ του στην περίφημη συναυλία Live Aid, το 1985, στο Λονδίνο κι όλοι είχαν να πουν πόσο απίστευτα μοιάζουν.

«Όταν είσαι σε θέση ν' ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ότι στον καθρέφτη σε κοιτά κάποιος άλλος, αυτή η στιγμή είναι μια στιγμή μεγάλης επιβεβαίωσης» δήλωσε στο «People» με αφορμή την μεταμόρφωσή του στον φανταχτερό τραγουδιστή του σούπερ γκρουπ της δεκαετίας του '70, των «Queen», στο πλαίσιο της ταινίας.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η ομοιότητά του με τον τραγουδιστή του οποίου η φωνή ανεβοκατέβαινε τέσσερις οκτάβες «προσθέτει μόνον στον βαθμό αυτοπεποίθησης που πρέπει να έχει κάποιος για να παίξει τον Φρέντι Μέρκιουρι».

Όσον αφορά στη θρυλική φωνή, στην ταινία θα χρησιμοποιηθεί ένα συνδυασμός της φωνής του Φρέντι, της φωνής του Μάλεκ και «ενός παρόμοιου ήχου που θα γεμίζει τα κενά». «Θα χρησιμοποιήσουμε τον Φρέντι όσο περισσότερο γίνεται και θα χρησιμοποιήσουμε εμένα όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι στα Abbey Road Studios αυτή τη στιγμή, αν αυτό σας λέει κάτι. Δεν δουλεύω να βελτιώσω το παίξιμό μου ως ηθοποιός» διευκρίνισε ο κινηματογραφικός σωσίας του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top