Οι αδελφές - beauty bloggers που είναι ίδιες με την Kim Kardashian και την Kylie Jenner

Οι φωτο τους κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Οι beauty bloggers που είναι ίδιες με την Kim Kardashian

Η Sonia Ali που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, είναι beauty blogger και συχνά ποζάρει για τα μαθήματα μακιγιάζ της αδελφής της, της Fyza Ali.

Και οι δύο ζουν στο Ντουμπάι, και παρότι υποστηρίζουν ότι δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο από το «Keeping up with the Kardashians»,πάρα πολλοί τις συγχέουν με την Κim Kardashian και την Kylie Jenner, και δεν έχουν άδικο, αφού είναι ίδιες!

Μάλιστα, ένας από τους πάνω από 580.000 followers του λογαριασμού τους στο Instagram υποστήριξε ότι η Σόνια είναι πιο «όμορφη από την Κιμ», τη βασίλισσα των selfies.

Οι δύο αδελφές ειδικεύονται σε μακιγιάζ για το δέρμα των γυναικών της Μέσης Ανατολής, αλλά συχνά δουλεύουν για διασημότητες όπως οι Naomi Harris και Ellen Flanagan και μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Ντουμπάι.

«Η αδελφή μου κι εγώ αγαπάμε το μακιγιάζ της Kim Kardashian. Στη Φυζα αρέσει να πειραματίζεται με looks εμπνευσμένα από διασημότητες και, κατά συνέπεια, συχνά δουλέψαμε την εμφάνισή της» δήλωσε, στο «FEMAIL» της «The Daily Mail», η Sonia. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top