Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει βαλίτσες για Σάμο-Ο νικητής του ΜasterChef θα βραβευθεί στον τόπο καταγωγής του!

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου

 Ο Λάμπρος Βακιάρος ετοιμάζει βαλίτσες για Σάμο

Ο Λάμπρος Βακιάρος  είδε το όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά, αφού το βράδυ της περασμένης Κυριακής, κέρδισε με ελάχιστη διαφορά τον Κωνσταντίνο Τσιάτσιο και αναδείχτηκε ο νέος MasterChef.

Διαβάστε επίσης: Λάμπρος Βακιάρος: Το πρώτο μήνυμα του νικητή του MasterChef- «Mην σταματάτε να ονειρεύεστε»

Τις επόμενες ημέρες, ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού μαγειρικής θα ταξιδέψει μέχρι την Σάμο, τον τόπο καταγωγής του, προκειμένου να τιμηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, στην έκθεση που διοργανώνει από τις 11 έως τις 13 Αυγούστου, στον παραλιακό δρόμο του νησιού με τίτλο: «Ο τουρισμός συναντά την παραγωγή των νησιών μας»!

Ειδικότερα, την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 22.00 ο Λάμπρος Βακιάρος θα δημιουργήσει αποκλειστικά για την εκδήλωση ένα νέο πιάτο βασισμένο στα τοπικά προϊόντα των νησιών μας και θα τιμηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, για την σημαντική επιτυχία του.

Η Π.Ε. Σάμου καλεί «όλους τους Σαμιώτες να παραστούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους έναν συμπατριώτη μας που με την επαγγελματική του επάρκεια και το μοναδικό του ήθος, κατόρθωσε να διακριθεί πανελλαδικά προβάλλοντας παράλληλα το νησί μας  με τον καλύτερο τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η πρόσκληση.

Διαβάστε επίσης: Λάμπρος Βακιάρος: Ποιος είναι ο νικητής του MasterChef!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top