Φαίη Σκορδά: Φεύγει από την μεζονέτα στη Βούλα και επιστρέφει ο Γιώργος Λιάγκας- Ψάχνει άλλο σπίτι η παρουσιάστρια!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το χωρισμό

Το σπίτι στη Βούλα όπου έμενε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τα δύο τους παιδιά ετοιμάζεται να αφήσει η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, σύμφωνα με την εκπομπή «Μάτσες Μούτσες» μετακομίζει τον Σεπτέμβριο, ενώ ο πρώην σύζυγός της επιστρέφει στην τριώροφη μεζονέτα.

 «Ο Γιώργος Λιάγκας τον Σεπτέμβρη επιστρέφει στο σπίτι του στη Βούλα. Πρόκειται για ένα σπίτι που αγόρασε το 2009, λίγους μήνες πριν παντρευτεί τη Φαίη Σκορδά. Όταν χώρισαν αποφάσισε να φύγει εκείνος και να αφήσει τη Φαίη με τα παιδιά στο σπίτι της Βούλας. Πλέον, ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει. Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη βρει κάποια σπίτια στα βόρεια και τα νότια προάστια και όταν γυρίσει από τις καλοκαιρινές της διακοπές, θα πάρει τα πράγματά της και θα μετακομίσει στο δικό της σπίτι μαζί με τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Ο Γιώργος θα ξενοικιάσει στο σπίτι στη Βουλιαγμένη και θα επιστρέψει στη βάση του, στη Βούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Η Φαίη Σκορδά έχει δει τρία σπίτια και θα επιλέξει την επόμενη κατοικία με κριτήριο τις καθημερινές μετακινήσεις της ίδιας αλλά κυρίως των παιδιών, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας πρόκειται να κάνει μεγάλη ανακαίνιση στο τριώροφο σπίτι στην Βούλα. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top