Pastry chef και… «Nomad» ο Διονύσης Αλέρτας: Μπαίνει στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Pastry chef και… «Nomad» ο Διονύσης Αλέρτας: Μπαίνει στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1

Ανεπίσημα έγινε ανακοίνωση ότι στη νέα τηλεοπτική σεζόν ο ΑΝΤ1 δε θα μείνει «με σταυρωμένα χέρια» και θα βγάλει το «Nomads», ένα επίσης ριάλιτι επιβίωσης που όμως θα διαδραματιστεί στον έρημο.

Όπως είχατε διαβάσει στο star.gr,  το εν λόγω project του καναλιού του Αμαρουσίου θα βγει στον αέρα το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή Οκτώβρη ή Νοέμβρη.

Και μιας και οι διαδικασίες προχωράνε, με την ημέρα πρεμιέρας να είναι κοντά – περισσότερο από ότι μπορεί κάποιοι να νομίζουν, οι ιθύνοντες του σταθμού ψάχνουν τα πρόσωπα που θα «γεμίσουν» τις θέσεις των «Διασήμων», που θα υπάρχουν στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το (νέο) ρεπορτάζ του star.gr, ο ΑΝΤ1 είναι σε επαφές με πολλά πρόσωπα, ενώ όπως μας διαβέβαιωσε άτομο από το σταθμό «όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα ακούγονται ονόματα που είναι εντελώς ανυπόστατα. Από Δευτέρα θα είναι όλα πιο ξεκάθαρα, σχετικά με το project. Για την ώρα, ούτε το πού θα γίνουν τα γυρίσματα δεν έχει γίνει γνωστό. Αλλά όλα αυτά θα πρέπει άμεσα να αποσαφηνιστούν για να προχωρήσουν οι διαδικασίες».

Από την άλλη, η κρούση που έγινε στον pastry chef Διονύση Αλέρτα μοιάζει να βρήκε πρόσφορο έδαφος και όλα δείχνουν ότι μπορεί να είναι το πρώτο «επίσημο» πρόσωπο που θα ριχτεί στη «μάχη της επιβίωσης».

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top