Θεριό ανήμερο η πρώην του Βασάλου! Μετά το χωρισμό έφυγε και από την ομάδα του πατέρα του

Η νέα της ανάρτηση στο Facebook που άναψε φωτιές

Η πρώην του Βασάλου έφυγε από την ομάδα του πατέρα του

Μετά από το δημόσιο ξέσπασμα που είχε μέσω facebook για τη συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου, η Βασιλική Αγιαννοπούλου προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και αποφάσισε να φύγει και από την ομάδα bodybuilding του πατέρα του, για να μην έχει έτσι την ευκαιρία να αντικρίσει ξανά τον πρώην της.

Αηδιασμένη, όπως δήλωσε από τη συμπεριφορά του Μαχητή του Survivor, η αθλήτρια του bodybuilding και πρώην ηθοποιός μέσω του Facebook πάλι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα του Γιάννη Βασάλου.

Διαβάστε επίσης: Ο Βασάλος δήλωσε single και η Αγιαννοπούλου ξεκατινιάστηκε: «Σε έχω σιχαθεί!»

«Ο Γιάννης Βασαλος ήταν ο άνθρωπος που με ανακάλυψε, ήταν ο άνθρωπος που με έκανε να κάνω το bodybuilding τη μεγάλη μου λατρεία να ακολουθήσω το δρόμο του πρωταθλητισμού κ στη πορεία να πάρω και διακρίσεις !!!!!!

Είναι ο Μέντορας μου, ήταν είναι και θα είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για τη ζωή μου και αυτό δεν θα αλλάξει ότι και να γίνει !!!

Τον ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έκανε για μένα, όσα με δίδαξε.

Ήμουν κυρία δίπλα του, τίμησα το όνομά του και τη φήμη του σαν προπονητή δούλεψα σαν σκυλί ,δούλεψα σκληρά και τα κατάφερα ώστε να μην έχει ποτέ κανείς να πει κάτι αρνητικό για την αθλήτρια του Βασάλου .

Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα σχέση πατέρα κόρης, πάντα φίλης και φίλου μα πάνω από όλα προπονητή και μαθήτριας !!!! Όλα αυτά θα’ ναι πάντα στην καρδιά μου και τα απομονώνω από οτιδήποτε άλλο. Η ηθική μου όμως, η αξιοπρέπεια μου και η υπόστασή μου σαν γυναίκα και σαν αθλήτρια δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στην ομάδα του και κάτω από τις προπονητικές του οδηγίες.

Αποχωρώ Κυρία και του εύχομαι να τον έχει πάντα ο θεός καλά ! 

Ο Γιάννης έχει ενημερωθεί από μένα την ίδια με γραπτά μηνύματα για την αποχώρηση μου μιας και είμαι στο εξωτερικό διακοπές , και δεν μπόρεσα να του μιλήσω στο τηλέφωνο! 

Δεν θα μάθαινε ποτέ από κανάλια ή site για την απόφασή μου, αλλά μόνο από μένα την ίδια !! Πρώτα σε ιδιωτικό επίπεδο εμένα με λένε Βασιλική Αγιαννοπούλου αν καταλάβατε τι θέλω να πω !!!

Την καλησπέρα μου !!!»,
έγραψε η Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top