Χαμός με την κοροϊδία του Μανίκα στον Ντάνο!Κάνει τον σταυρό του και φωνάζει «αυτό το χώμα είναι ιερό»

Δείτε το βίντεο...

Χαμός στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει  ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram ο Γιώργος Μανίκας.

Όπως θα δείτε, ο κολλητός του Στέλιου Χανταμπάκη κοροϊδεύει τον Ντάνο κάνοντας τον σταυρό του και φωνάζοντας πως τα χώματα είναι ιερά.

«Νιώθω σαν όνειρο. Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Αυτό το χώμα είναι ιερό»,  ακούγεται να λέει ο  Γιώργος Μανίκας, γονατισμένος στην αμμουδιά. Μάλιστα, φαίνεται να φιλάει τους καρπούς των χεριών του, προφανώς για να κοροϊδέψει τον Ντάνο που ασπάζεται τα κομποσχοίνια του.

Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν θα περνούσε ασχολίαστο από το φανατικό κοινό που στηρίζει τους τελευταίους μήνες τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μεγάλο φαβορί του Survivor.

«Καλημέρα #teamdanos! Τι σας έχω; Ο κύριος στο βίντεο (φίλος εγκάρδιος γνωστού(;) παίκτη του survivor που μας απασχολεί συχνά με τις προκλήσεις του) μετά από τη νίκη του σε έναν αγώνα τύπου survivor εναντίον του προαναφερθέντος παίκτη σταυροκοπιεται, φιλάει χέρια, χώματα κοροϊδεύοντας ποιον άλλο; Το Ντάνο! Και φυσικά, κανείς δε θα πει κουβέντα γι’αυτό. Εκεί φτάσαμε. Να κοροϊδεύουμε όποιον κάνει το σταυρό του από ανάγκη και να αφήνουμε έτσι τους κομπλεξικους…. Απογοήτευση! #survivorgr#survivor2017#danos#aggelopoulos#teamdanos#winner» ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα θαυμαστών του Γιώργου Αγγελόπουλουστο Instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top