«Κάνε ό,τι θέλεις» - Το... μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της! ΦΩΤΟ

Χαρούμενη έφυγε για τις διακοπές της στην Άνδρο η παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη μήνυμα διακοπές

Λεπτό δεν έκατσε στην Αθήνα η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής, το απόγευμα της Παρασκευής.

Η όμορφη παρουσιάστρια, αφού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, πήρε το πρώτο πλοίο που βρήκε μπροστά της για την Άνδρο, όπου διατηρεί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο ξενοδοχείο και έφυγε για διακοπές.

Η ωραία Ελένη ήταν τόσο ευτυχισμένη που δεν σταματούσε να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με τον αγαπημένο αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε κι άλλη φωτογραφία από το πλοίο για την Άνδρο, προσφέροντας μάλιστα και δύο φωτογραφικές μηχανές σαν τις δικές της δώρο σε διαδικτυακές της φίλες.

Χαμογελαστή, ντυμένη casual,με μακιγιάζ άκρως καλοκαιρινό και τα μαλλιά της με ελαφριές μπούκλες, η Ελένη έδειχνε πως πετάει από έρωτα και ευτυχία! «Κρατήστε τις πιο όμορφες στιγμές των διακοπών σας ζωντανές» έγραψε στη λεζάντα, φορώντας μια μπλούζα που έλεγε "κάνε ό,τι θέλεις".   

Η Ελένη Μενεγάκη (γεν. 29 Οκτωβρίου 1969) είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια. Έγινε περισσότερο γνωστή από την παρουσίαση πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών στην ιδιωτική τηλεόραση. Γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Κολωνό. Κατάγεται από το Ηράκλειο. Το 1990 συμμετείχε στο κλιπ του «Προκαλείς» του Μιχάλη Ρακιντζή. Το ίδιο έτος έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως συμπαρουσιάστρια, στην εκπομπή «Κοκτέιλ». Το 1992, έπαιξε σε σειρές του Mega και παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» μαζί με τον Γιώργο Πολυχρονίου. Το 1995-96 πρωταγωνίστησε στη σειρά Πάτερ ημών. Από το 1995 ως το 2005, παρουσίαζε την εκπομπή Πρωινός καφές στον ΑΝΤ1, ενώ έκανε και κάποιες σύντομες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Από το 2005 ήταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Καφές με την Ελένη, στον Alpha, η οποία το 2011 μετονομάστηκε σε «Ελένη». Η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1989, τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη. Χώρισαν 1 χρόνο αργότερα. Το 2001 παντρεύτηκε τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο απέκτησε 3 παιδιά: τον Άγγελο-Ιωάννη (2002), τη Λάουρα (2005) και τη Βαλέρια (2008). Το 2010 ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Το 2015 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο απέκτησε τη Μαρίνα (2015).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top