«Χωρίζει» το δίδυμο Λυριτζή- Οικονόμου! Το συγκινητικό αντίο στον «αέρα» της εκπομπής

Ευχαρίστησαν συνεργάτες και τηλεθεατές

Δημοσιογραφικό διαζύγιο παίρνει ένα από τα πιο σταθερά δίδυμα της ενημέρωσης στον κόσμο της τηλεόρασης, οι δημοσιογράφοι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου.

Σήμερα στην τελευταία εκπομπή τους για τη φετινή σεζόν στο ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν από κοινού πως στο εξής χωρίζουν οι δρόμοι τους, μετά από μια κοινή επαγγελματική πορεία πολλών ετών, καθώς ο Βασίλης Λυριτζής αποχωρεί από το ΣΚΑΪ.

«Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια, αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λυριτζής σημείωσε: «Οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία, όχι χωρίς κύματα, αλλά ενδιαφέρουσα» είπε το μέχρι σήμερα «έτερον ήμισυ» της Πρώτης Γραμμής ευχαριστώντας τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές και ζητώντας συγγνώμη για όποια λάθη παρουσιάστηκαν.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top