Survivor: Η μαμά του Μάριου Πρίαμου ΞΕΣΠΑ: "Δεν είναι ρατσιστής όπως λένε"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακόμα μια συνέντευξη παραχώρησε η Λία Ιωαννίδη, μητέρα του Μάριου Πρίαμου.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η μητέρα του «Μαχητή» του Survivor ρωτήθηκε για το παιδί της, για τα όσα έχουν ακουστεί για το γιο της, αλλά και για το τι πιστεύει η ίδια ότι θα γίνει στη συνέχεια του παιχνιδιού.

«Έχω τρία αγόρια, ο Μάριος είναι ο μεσαίος. Ήταν πολύ ανήσυχος, ένα παιδάκι δύσκολο. Όταν μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Survivor, ήμουν Θεσσαλονίκη και δεν είχαμε ευκαιρία να το συζητήσουμε εκτενέστερα. Βέβαια τα παιδιά μου σέβονται την άποψή μας. Τον ρώτησα τι είναι αυτό γιατί δεν ήξερα, και του είπα αν του αρέσει να πάει, γιατί όχι; Ο Μάριος είχε δουλειά που άφησε πίσω, το χειμώνα είναι μετρ σε ένα μπαρ στη Λευκωσία, και το καλοκαίρι διατηρεί ένα diving center με τον μπαμπά του!», είπε αρχικά.

Και συνέχισε αναφερόμενη στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει: «Κατά καιρούς λέχθηκαν διάφορα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, εγώ τον ξέρω. Κάποια ήταν φαντασίες ή σκοπιμότητες, όπως αυτό που είπαν ότι είναι ρατσιστής ή μισογύνης, εμένα μου έφερε γέλια. Ο Μάριος είχε πάντα όμορφες γυναίκες στη ζωή του. Όταν έγινε το ατύχημα, είχα τη συμπαράσταση των κοριτσιών του Μάριου. Όλες τους ήρθαν και με βρήκαν και μου συμπαραστάθηκαν, τα αγαπώ όλα τα κορίτσια! Δεν ξέρω αριθμό, μπορεί και να κάνω λάθος. Ήρθαν τουλάχιστον τα 2 από τα κορίτσια με τα οποία είχε μακροχρόνια σχέση».

Όσο για το αν χλεύασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν έκανε τον σταυρό του; «Ο Μάριος πιστεύει. Εξέφρασε την επιθυμία του όταν επιστρέψει να πάει μαζί με τον πατέρα του και στο Άγιο Όρος. Δεν ξέρω υπό ποια έννοια το είπε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, αλλά σίγουρα δεν είχε πρόθεση να κοροϊδέψει τα Θεία ή να προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα του άλλου παιδιού, το οποίο έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως νιώθει».

«Δεν ξέρω αν έφτασε στους ημιτελικούς, δεν έχουμε περισσότερη πληροφόρηση από εσάς. Δεν μιλήσαμε καθόλου με τον Μάριο, μόνο στο ατύχημα. Είναι ο εαυτός του», είπε και έκλεισε λέγοντας: «Έχει μια έντονη προσωπικότητα, και το αίσθημα της δικαιοσύνης, της αντικειμενικότητας, της ευθύτητας. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα πει άλλα μπροστά και άλλα πίσω. Δεν φαντάζεστε πόσα μηνύματα και συμπαράστασης προς τον Μάριο έχουμε λάβει, και από την Ελλάδα, δεν θα έλεγα ερωτικά, θα έλεγα αγάπης και θαυμασμού, από κορίτσια κυρίως, αλλά και ώριμοι άνθρωποι, και μου λένε να είμαι υπερήφανη για αυτόν!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top