Survivor και… ζώδια! Η Άση Μπήλιου ανέλυσε τα αστρολογικά προφίλ των παικτών

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Αφού σχολίασαν τις εξελίξεις και την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ, το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, το λόγο πήρε η Άση Μπήλιου.

Εκείνη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο προσεγγίζοντας τους παίκτες από…. αστρολογικής πλευράς. Η αρχή έγινε με το πρόσωπο του Σπαλ για τον οποίο είπε ότι η πικρία – σαν αυτή που πήρε από τους συμπαίκτες του που τον ψήφισαν – είναι ίδιον του χαρακτήρα του, αν κρίνει από τον αστρολογικό του χάρτη.

«Επειδή ξέρεις ότι έχω αυτή την πετριά και ψάχνω, βέβαια δεν έχω ώρες δυστυχώς σε κάποιους, αλλά μπορείς να καταλάβεις. Για παράδειγμα, ο Ντάνος, βλέποντας το ωροσκόπιο του πως έχει τόσους πλανήτες στον Ζυγό, έχει τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω… Ποια είναι τα σημαντικά θέματα ενός ανθρώπου που έχει τόσους πλανήτες στον Αιγόκερω και τον Ζυγό; Η αποδοχή. Καταλαβαίνεις ότι αυτό το παιδί θέλει την αποδοχή, θέλει να αρέσει στους άλλους, θέλει να τον επαινούν, για αυτό και κάνει τα πάντα. Είναι σημαντική η εικόνα του ούτως ή άλλως. Δε λέω ότι το κάνει επί τούτου. Του βγαίνει» είπε.

Και συνέχισε αναφερόμενη στον Σπαλιάρα: «Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει Αφροδίτη στον Καρκίνο, έχει μια ευαισθησία. Με έναν Κρόνο επάνω, είναι σαν συνέχεια να προσπαθείς να κερδίσεις ένα ψίχουλο αγάπης, αλλά δε σου το δίνουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top