Survivor: Ο Ντάνος μόνος εναντίον όλων!

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη που φέρνει τα πάνω κάτω!

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, αφού ακόμα μία είχαμε το βράδυ της Τετάρτης.

Ειδικότερα, στο συμβούλιο του νησιού, λίγο πριν την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες την πορεία του παιχνιδιού.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού εξήγησε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα συνεχίσει να αγωνίζεται μόνη της εναντίον της Σάρα, όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος που απέμεινε, πρόκειται να αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του εναλλάξ!

Αυτό θα γίνει μέχρι και την επόμενη ασυλία. Βέβαια, στην  περίπτωση  που και  την επόμενη φορά, φύγει κάποιος Διάσημος, τότε θα γίνει ατομικό, σε περίπτωση που φύγει Μαχητής, θα συνεχίσει ως έχει.

«Έτσι θα πάμε μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας. Όταν φτάσουμε εκεί, εάν κερδίσουν οι Διάσημοι, τότε θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι. Αν κερδίσουν οι Μαχητές και θα χρειαστεί να φύγει ένας από τους Διάσημους, οπότε θα μείνει μόνο ένα μέλος, τότε το παιχνίδι αλλάζει σε ατομικό!», ανακοίνωσε ανάμεσα σε άλλα, ο Σάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top