ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του star.gr: Έφυγε ο Χρανιώτης από το Survivor!

Τι αλλάζει στο reality επιβίωσης μετά από αυτή την εξέλιξη

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποχώρησε από το Survivor το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως είπε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης Σάκης Τανιμανίδης, «αυτό αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό πριν λίγες ημέρες με την 24ωρη ψηφοφορία, με την οποία κατέταξαν τους παίκτες με μια σειρά».

Ο χαμηλότερος στην κατάταξη –που όπως φάνηκε ήταν ο Χρανιώτης - αποχώρησε από το Survivor! 

Πρόκειται για μια ακόμη επιβεβαίωση του star.gr! Έτσι ενώ όλα τα spoilers που κυκλοφορούσαν από το πρωί της Δευτέρας υποστήριζαν ότι θα κερδίσουν οι “Διάσημοι”,  οι πληροφορίες του star.gr, που ήθελαν τους “Μαχητές” να κερδίζουν, αποδείχτηκαν τελικά πως ήταν οι σωστές! 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, από τους «Διάσημους» τη γλίτωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία κέρδισε την ασυλία και υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώργος Χρανιώτης! 

Στο τέλος αποχώρησε ο Γιώργος Χρανιώτης και έτσι η ομάδα των «Διασήμων» μένει με δύο παίκτες, οι οποίοι θα εξακολουθούν να αγωνίζονται με τους «Μαχητές» που είναι πέντε.  Πιο συγκεκριμένα όπως είπε ο Σάκης Τανιμανίδης «η Ευρυδίκη θα εξακολουθεί να αγωνίζεται με αντίπαλο της την Σάρα, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι μόνος εναντίον των υπόλοιπων «Μαχητών», τους οποίους βεβαίως, θα αντιμετωπίζει έναν – έναν με rotation». 

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top