«Aν της βάλεις μούσι, είναι ίδια ο Ντάνος!»: ΕΠΙΚΑ σχόλια στο Happy Day για τη μαμά του Αγγελόπουλου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τις τελευταίες… «εξελίξεις» στο Survivor σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day. Και φυσικά, ανάμεσα σε αυτά ήταν και η επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη μητέρα του, την οποία και είδαμε για πρώτη φορά.

«Πολύ συγκινητική η επικοινωνία του Ντάνου με τη μαμά του. Εκεί που του λέει ανάρπαστα, δεν εκπλήσσεται ο Ντάνος. Έχει καταλάβει ότι υπάρχει ρεύμα!» σχολίασαν αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια είπε «Είναι πολύ ωραία η στιγμή», ο Παπανώτας είπε μια επική ατάκα. «Είναι ίδιος με τη μανούλα του, αν βάλεις στη μανούλα του μούσι, είναι ίδιοι!» είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Στη συνέχεια, αναφερθηκαν και στον Γιάννη Σπαλιάρα. «Στον Σπαλιάρα έπαιξαν παιχνίδι εις βάρος του, γιατί δεν πανηγύρισαν τη νίκη του Χρανιώτη! Τον τρολάρανε, όταν έκαναν κάτι αντίστοιχο στον Ντάνο και τον Χρανιώτη, είχαν παρεξηγηθεί!» είπε η Σταματίνα για την καζούρα των Διάσημων στο Σπαλιάρα.

Ενώ σχόλιο έκανε και ο Χάρης Λεμπιδάκης λέγοντας: «Ο Σπαλιάρας έχει γίνει η εύκολη λεία και το εύκολο θύμα, να τον πειράζουν και κοροϊδεύουν!»

«Εγώ έχω μια απορία: Πέφτει όλο το μαλλί εδώ πάνω, δεν κάνει κάτι να ανοίξει να δει!» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας. «Μαθαίνεις να ζεις έτσι, και τα σκυλάκια όταν τους αφήσεις το τρίχωμα, για να μην παρεξηγηθώ, γιατί είμαι και φαν του Γιάννη, και σε μας, αν πέσει το μαλλί, το συνηθίζεις!» συμπλήρωσε η Σταματίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top