Χανταμπάκης: «Δεν θα έκανα «bullying» στην Παπαδοπούλου. Έκανα μια άστοχη πλάκα και πήρε άλλη διάσταση!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ήταν να μην εμφανιστεί στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Ο Στέλιος Χανταμπάκης το μεσημέρι της Παρασκευής έδωσε τις δικές του απαντήσεις για όλα τα θέματα που τον αφορούν, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχαμε ακούσει τη δική του πλευρά.

Και φυσικά ένα από αυτά ήταν και η «πλάκα» που έκανε με το σουτιέν της Ειρήνης Παπαδοπούλου, πλάκα που από πολλούς θεωρήθηκε bullying απέναντι στην παίκτρια των «Διασήμων», αν και τελικά αποδείχτηκε ότι το επίμαχο μαγιό είναι της Λάουρας.

Αρχικά, αποκάλυψε ότι της έχει στείλει μήνυμα για να βρεθούν, αλλά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της τραγουδίστριας ακόμα δεν το έχουν καταφέρει και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρεξήγησή τους.

Μάλιστα, προχώρησε και σε αποκαλύψεις σχετικά με το τι ήταν εκείνο που πολλές φορές είχε αναφέρει η Ειρήνη ότι του είχε εκμυστηρευτεί, κατηγορώντας τον παράλληλα ότι το είπε σε όλους, κάτι που την ενόχλησε ιδιαιτέρως.

«Όταν έφυγε κάποια στιγμή η Ειρήνη από την παραλία, άνθρωπος της παραγωγής της μετέφερε «γιατί να έχουν μάθει οι άλλοι παίκτες τι μεροκάματο παίρνεις;», αυτό ήταν το θέμα εμπιστοσύνης: το ότι είχαμε συζητήσει πόσα λεφτά παίρνουμε από το παιχνίδι! Κάτι το οποίο δεν θα το μάθαινε ο κόσμος, ο οποίος δεν ήξερε έτσι κι αλλιώς ότι πληρωνόμαστε, μετά το έμαθε!», είπε.

Και συνέχισε: «Η Ειρήνη θεώρησε ότι επειδή είπα στα παιδιά, σε συζήτηση που κάναμε, το μεροκάματο που παίρνει και εκείνη (σσ: εννοεί η Ειρήνη), ότι εγώ θα έχω πει κι άλλα πράγματα πιο σοβαρά! Αυτό ήταν μια σκέψη… Όταν μιλήσαμε μετά με την Ειρήνη μου είπε η ίδια συγγνώμη και από εμένα γιατί με όλη αυτή την κατάσταση δεν μπορώ να πιστέψω εύκολα πράγματα! Δεν θα έφευγα από το παιχνίδι χωρίς να έχω λύσει κάποιες διαφορές!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top