Χανταμπάκης για καβγά με Ντάνο: «Έχασα το δίκιο μου και ζήτησα συγγνώμη»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει, καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama, τον καβγά του με τον Ντάνο, τότε που οι δύο άντρες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια όταν τον ειρωνεύτηκε που έκανε το σταυρό του, πριν το φαγητό.

«Δεν προστάτεψα τον εαυτό μου στον τσακωμό μου με τον Ντάνο. Έχασα το δίκιο μου», είπε ο πρώην παίκτης της ομάδας των Διασήμων.

Μάλιστα, αποκάλυψε και παρασκήνιο για τα όσα συμβαίνουν στο νησί της Καραϊβικής, δίνοντας στεγνά τον συμπαίκτη του και περιγράφοντας (εμμέσως) συμπεριφορές που δεν είχαμε δει ποτέ γιατί δεν τις είχαν καταγράψει οι κάμερες.

«Αρχικά κάτι που δεν παρατηρήσατε είναι ότι ο καυγάς αυτός ήταν από δύο μέρες γιατί σε κάποιο σημείο ακούγεται ο Αγγελόπουλος που μου λέει για «προχθές», αλλά πάμε σε αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος! Εγώ εκνευρίστηκα όπως είδατε στην αντιπαράθεση για το φαγητό και ο Γιώργος ενώ ήξερε ότι είναι ανοιχτές οι κάμερες σηκώθηκε κι έφυγε επίτηδες για να δείξει ότι φταίω εγώ και άφησε να εννοηθεί ότι εγώ δεν σέβομαι το φαγητό και ότι είναι ιερή αυτή η στιγμή», είπε.

Και πέταξε την «βόμβα» του: «Αυτό που επίσης δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως όταν εγώ του είπα «Ντάνο έλα θα κάνουμε και τον σταυρό μας» το είπα γιατί είχε προηγηθεί ένα περιστατικό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν ήταν κλειστές οι κάμερες πριν φάμε μας φώναξε να κάνουμε προσευχή και φώναξε και τις κάμερες να γράφουν αυτή τη στιγμή, όλη η ομάδα, όχι μόνο εγώ, του «την είπαμε» και του εξηγήσαμε ότι δεν θέλουμε να πουλήσουμε την προσευχή μας στο κοινό και αρνηθήκαμε να το κάνουμε, δηλαδή να προσευχηθούμε για τις κάμερες, γι’ αυτό μετά του το είπα αυτό!»

«Απλά εσείς δεν το είδατε και δεν μπορέσατε να καταλάβετε τι συνέβη! Δεν ειρωνεύτηκα την προσευχή του απλά ειρωνεύτηκα την κίνηση που ήθελε κάμερες για να την κάνει! Κι όταν ήρθε και μου τράβηξε την πετσέτα από τα μάτια, μου την τράβηξε με πάρα πολύ δύναμη, κι εγώ δεν αφήνω κανέναν να κάνει κινήσεις πάνω μου, και κανένας άνθρωπος δεν θα πρέπει να αφήνει να κάνουν χειρονομίες πάνω του και όμως παρά που ήθελα να είμαι απότομος, ηρέμησα γιατί θεώρησα ότι ο κόσμος θα δει το δίκιο αλλά τελικά έτσι όπως φάνηκε ήταν λες και ειρωνεύτηκα εγώ και βγήκα μπλεγμένος!», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top