Χανταμπάκης: «Δεν θα ήθελα αντίπαλό μου τον Ντάνο, γιατί είναι πολύ δυνατός»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για το γιατί ενώ τον έβγαζαν συνέχεια υποψήφιο προς αποχώρηση τελικά οι «Διάσημοι» αποφάσισαν να στείλουν στους «Μαχητές» τον Γιάννη Σπαλιάρα και όχι τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όπως ο κόσμος περίμενε, κλήθηκε να απαντήσει ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Όποιο παιδί είναι μέσα στο Survivor είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας, προσωπικότητα και αντέχει. Γιατί δεν είσαι σε φυλακή που μπήκες και δεν μπορείς να φύγεις. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να πεις πατάω το κουμπί και φεύγω. Δεν σε πιέζει κανείς να είσαι μέσα σε ένα παιχνίδι. Άρα για να είναι μέσα σημαίνει ή ότι περνάνε καλά ή ότι αντέχουν και το θέλουν οι ίδιοι», είπε και συνέχισε: «Μιλάμε για συγκατοίκηση. Όταν εσύ γνωρίζεις ένα αγόρι και συγκατοικείς μαζί του και χωρίζεις την επόμενη μέρα, λες δεν ταιριάζαμε. Γιατί εσύ βλέπεις κάποια άλλα πράγματα που δεν θα τα δω εγώ που είμαι απ έξω».

Αναφορικά με τον Ντάνο, είπε: «Ο Αγγελόπουλος είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης. Μπορεί να είναι και ο καλύτερος. Δεν μπορώ να σου πω ποιος είναι ο καλύτερος γιατί αυτό βγαίνει από ένα σύνολο πραγμάτων, δε βγαίνει μόνο αγωνιστικά. Επίσης, να σου πω ότι δεν θα ήθελα ποτέ τον Αγγελόπουλο αντίπαλό μου, γιατί είναι πάρα πολύ δυνατός. Οπότε γιατί να τον στείλω απέναντι;».

«Όταν ξέρεις ότι κάποιον πρέπει να στείλεις απέναντι κοιτάς και τη λεπτομέρεια. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να είναι τόσο κακό, το να ψηφίζεις κάποιον. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να πιστέψεις ότι είναι αδύναμος για να τον ψηφίζεις, ότι χρειάζεται τη βοήθεια του κοινού, ότι τον προστατεύεις. Είναι πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πάρα πολύ δυνατός παίκτης".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top