Χανταμπάκης: "Δεν παρακολουθώ Survivor, γιατί είναι διαφορετικό ό,τι βλέπει ο κόσμος από την πραγματικότητα"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Σχεδόν δυο μήνες από την ημέρα που ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε από το Survivor και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama.

Ο πρώην «Διάσημος» μετά την προβολή ενός βίντεο με τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές του μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την αποχώρησή του, για το αν παρακολουθεί το παιχνίδι από την τηλεόραση του και

«Είναι λίγο στενάχωρο για μένα να παίζει ακόμα αυτό το παιχνίδι και να μην είμαι μέσα, γιατί μου αρέσει όλο αυτό που έβλεπα και αυτό που ζούσα, οπότε νομίζω ότι το να το θυμάμαι…», είπε και αποκάλυψε ότι δεν το παρακολουθεί τώρα που έφυγε εκτός! «Όχι δεν το παρακολουθώ γιατί νομίζω είναι πολύ διαφορετικό αυτό που βλέπει ο κόσμος από την πραγματικότητα. Σε όλα τα κομμάτια. Διαφορετικό εννοώ, όχι ότι είναι λάθος αυτό που βλέπει, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ πιο δυνατό αυτό που ζούμε εμείς και ο κόσμος βλέπει μια περίληψη που ερμηνεύει όπως θέλει ο καθένας. Δεν είναι η πραγματικότητα, δηλαδή μπορεί να δεις ένα αγώνισμα, μπορεί να δεις μια παρεξήγηση, μπορεί να δεις μια αγκαλιά. Αλλά σίγουρα είναι άλλες 23 ώρες…».

«Υπάρχει κάτι πολύ πιο δυνατό, που εγώ 2 μιση μήνες νιώθω ότι ήταν 10 χρόνια εκεί και με στεναχωρεί το να βλέπω κάτι διαφορετικό. Επίσης ως τηλεθεατής δεν μπορώ να έχω γνώμη για τίποτα από τη στιγμή που έφυγα μέχρι σήμερα, γιατί δεν το ζω. Δεν μπορώ να δω μια στιγμή και να το ερμηνεύσω όπως θέλω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top