Survivor: Τα καρφιά Σπαλιάρα- Μάριου για τις ψηφοφορίες των Διασήμων- "Ψηφίζω τον Ντάνο τόσες φορές και τώρα ψηφίζω αγωνιστικά;"

Δείτε το βίντεο

Την ψηφοφορία των Διασήμων στο συμβούλιο του νησιού όπου ο Μπο και ο Κοκκινάκης τέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση σχολίασαν οι Μαχητές στο Survivor ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Μάριος Ιωαννίδης δεν δίστασαν να πετάξουν τα καρφιά τους!

Ο Κύπριος, μάλιστα, φαίνεται πως ρίχνει τα βέλη του στον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είπε χθες πως θα ψηφίσει αγωνιστικά, καθώς είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

«Ψηφίζω τον Ντάνο τόσες φορές και τώρα ψηφίζω αγωνιστικά; Πότε ψήφισες αγωνιστικά; Τόσο καιρό δεν πήγαινε έτσι, τώρα έγινε που έμειναν πέντε και κατάλαβες πως είσαι ο πιο αδύναμος;» είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τόνισε από την πλευρά του: «Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας κοιτάει την πάρτη του. Γιατί τα στρατόπεδα αλλάζουν, οι φιλίες αλλάζουν και ήμουν από κει, βρέθηκα από εδώ, τώρα ψηφίζω αγωνιστικά, ήμουν κολλητός με τον έναν, τώρα με τον άλλον. Όπου μας συμφέρει για να πάμε παρακάτω».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top