Μενεγάκη: Είναι σωστό να μην ψηφιστεί ο Αγγελόπουλος – Με ποιον παίχτη «ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τα όσα έγιναν στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας σχολίασαν το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη.

«Είναι σωστό να μην ψηφιστεί ο Αγγελόπουλος. Ήταν όπως έπρεπε, υποψήφιοι αυτοί που έπρεπε να είναι! Αν δεν είχε την ατομική ασυλία ο Χρανιώτης, θα ήταν αυτός προτεινόμενος! Την πήρε για 4η ή 5η φορά!», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Δεν έχουν μεγάλη διαφορά σε συμπάθειες, και αντιπάθειες! Ο Κοκκινάκης ίσως πληρώσει τη σχέση με Ευρυδίκη και Λάουρα!».

«Ο Μπο δεν είναι αδύναμος κρίκος, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ δυνατός! Ο Χρανιώτης πάντα ψηφίζει αγωνιστικά!» προσθέτοντας ότι «Ήταν ένα πολύ όμορφο, ήσυχο σχολιάκι το τελευταίο του Μπο! Τι σημαίνει όμως το «σωστά» που είπε;».

«Εγώ κατάλαβα ότι ο κόσμος ξέρει ποιος είναι πιο χρήσιμος σαν παίκτης. Δεν νομίζω ότι καθένας θα μιλά για τον χαρακτήρα του καθένα, όταν έχουν μείνει τόσοι λίγοι. Τους γερούς τους κρατάει μέσα, καμιά φορά μπορεί να βγάλει κάποιον, επειδή έχει ενοχλήσει. Αυτό κατάλαβα ότι εννοούσε» συνέχισε η παρουσιάστρια με τις συνεργάτιδές της να συμφωνούν μαζί της, λέγοντας: «Οι στρατηγικές καταρρέουν και στο τέλος θα δούμε τους πιο δυνατούς παίκτες στον τελικό».

Στη συνέχεια, ακούστηκε και προβλέψεις για το τι θα επακολουθήσει από εδώ και πέρα στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αποκάλυψε και ποιος παίκτης την «τρέλανε»!

«Εγώ τρελάθηκα με τον Κώστα (τον μισθοφόρο) χτες, τρελάθηκα!» είπε και εξήγησε: «Τις πιο επιτυχημένες μπαλιές τις έκανε ο Κώστας χτες! Τρομεροί κι οι δύο με τη Σάρα, τα έβαλε αμέσως όμως, δεν έχανε τίποτα! Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, ήταν με κάποιον και δεν του πολυμιλούσαν; Προσπαθώ να θυμηθώ την κόντρα με τον Πάνο!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top