Άστραψε και βρόντηξε η Μενεγάκη για το σπίτι του Κωστόπουλου! «Είναι ντροπή και αισθάνομαι απαίσια!»

Έξαλλη έγινε η παρουσιάστρια με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 26-05-2017 14:39

Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με την Ελένη Μενεγάκη και το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είχε προβληθεί στο «Φτιάξε καφέ να στα πω», η παρουσιάστρια βρέθηκε στην περιοχή της Φιλοθέης όπου βρίσκεται το σπίτι, μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, προκειμένου να το δουν και να το αγοράσουν. Μάλιστα στο ρεπορτάζ είχε αναφερθεί και η παρουσία ενός μεσίτη, ο οποίος έδειξε το σπίτι στο ζευγάρι!

Ωστόσο σήμερα μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη έγινε έξαλλη και για πρώτη φορά έδειξε τον εκνευρισμό της σχετικά με τα όσα είχαν ειπωθεί και γραφτεί.

«Λοιπόν θέλω να πω κάτι που με αφορά τώρα, θα μου δώσετε δυο λεπτά χρόνο σε αυτή την εκπομπή που δεν θέλω ποτέ να τρώω χρόνο για προσωπικά θέματα, αλλά δεν μπορώ να μην το πω γιατί νιώθω πάρα πολύ άσχημα να αφήνουν κάποιοι άνθρωποι να βγαίνουν ιστορίες, διότι για μένα βγαίνουν πάντα ιστορίες αλλά δεν ασχολούμαι και λέω ας γράφουν ότι θέλουν. Αλλά κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με οικογένειες, θα έπρεπε νομίζω να έχουν τουλάχιστον μία ευαισθησία πριν πουν οποιαδήποτε χαζομάρα που μπορεί να τους βολεύει και θα έπρεπε να το σκεφτούν πριν!

Διάβαζα χτες στα sites ότι αγοράζω το σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Άσχετο που οι δύο άνθρωποι έχουν χωρίσει, εγώ σε αυτό το σπίτι έχω μπει πάρα πολλές φορές με τη δική μου οικογένεια στη δικιά τους οικογένεια και έχω περάσει πάρα πολύ ωραία. Όπως κι εσείς έτσι κι εγώ είχα μάθει κάποτε ότι αυτό το σπίτι χάθηκε. Τότε που ο Πέτρος έπαθε αυτή την πολύ μεγάλη ζημιά με την δουλειά του.

Διαβάζω λοιπόν, όχι μόνο ότι το αγοράζω, αλλά έχω μπει και μέσα. Διαβάζω παρακάτω ότι μάλλον το σπίτι δεν έχει πουληθεί… εγώ ήξερα ότι το είχε πάρει η τράπεζα. Είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαδίδεται τέτοιου είδους πολύ κακές ειδήσεις και λέω κακές γιατί κανένας σοβαρός, ευαίσθητος άνθρωπος δεν θα πήγαινε ποτέ να εκμεταλλευτεί τον πόνο κάποιου ανθρώπου πολύ περισσότερο αν τον ξέρει.

Αν λοιπόν υπάρχει μεσίτης, γιατί εγώ το διαψεύδω κατηγορηματικά, οι μεσίτες όταν δείχνουν ένα σπίτι σε βάζουν να υπογράψεις. Ποιος είναι αυτός που τα λέει αυτά τα πράγματα χωρίς να έχει την υπογραφή μου;

Είναι ντροπή, αισθάνομαι απαίσια, αν έστω και περνά από το μυαλό της οικογένειας αυτής, των παιδιών αυτών που τα δύο από τα τρία τους παιδιά έχουν βαφτίσει τη δική μου Βαλέρια… δεν θέλω να σκέφτομαι και να περνά από το μυαλό τους ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Το αν περνάω μία βόλτα από το Ψυχικό ή τη Φιλοθέη δεν σημαίνει ότι αγοράζω σπίτια.

Και εν πάση περιπτώσει για κάποια πράγματα θα ήθελα να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι. Έχετε πει χοντράδες για μένα, πολλές φορές και βλέπετε δεν απαντάω. Μην το εκμεταλλεύεστε όμως αυτό γιατί υπάρχει και ένα όριο. Κι όταν μπερδεύονται οικογένειες και παιδιά εγώ δεν κάνω πίσω!

Διάβασα ότι αυτή η κουβέντα έγινε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κατερίνα θα ήθελα πάρα πολύ τουλάχιστον να πάρεις το δικό μου λόγο και να το παίξεις. Και να το πεις και στο μεσίτη. Αν έχει, ας έρθει με την υπογραφή μου σε ένα χαρτάκι που να λέει ότι είδα αυτό το οίκημα.. Μπήκα μέσα; Υπάρχουν και φωτογραφίες; Ντροπής πράγματα. Αν θέλει ένας μεσίτης να πουλήσει αυτό το σπίτι ας μη χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα, γιατί υπάρχει οικογένεια πίσω από τη μία πλευρά αλλά και από την άλλη.

Αυτά και με συγχωρείτε που πήρα το χρόνο αυτής της εκπομπής που έχει το όνομά μου, αλλά δεν μου ανήκει. Ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε στην Άση Μπήλιου εξηγώντας πως και να της το έδιναν δωρεάν δεν θα το έπαιρνε! 

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Πάρα πολύ! Όπως και να είναι τα πράγματα δεν μπαίνεις ποτέ στον πόνο κάποιου ανθρώπου που έχει χάσει το σπίτι του και που μέσα σε αυτό το σπίτι έχεις μπει με τη δικιά σου οικογένεια και έχεις γλεντήσει και έχεις περάσει πολύ ωραία. Δεν είναι σωστό! Κι επειδή δεν είμαι κάθε μέρα στα τηλέφωνα, βεβαίως θα μπορούσα να σηκώσω το τηλέφωνο και να πάρω τον Πέτρο και να του πω «δεν πιστεύω να φαντάζεσαι κάτι τέτοιο», αλλά αυτό μπορεί να μην το έπειθε. Εμένα με στεναχωρεί και δεν θέλω να έρθουν να μου πουν τα παιδιά μου τέτοια πράγματα. Ούτε καν! Ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω! Που να μου το χαρίζανε δεν θα το έπαιρνα!»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top