Survivor Panorama: Ελισάβετ Αϊνατζόγλου: «Ο Σπαλιάρας δεν είναι και ο καλύτερος παίκτης που είχαμε»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τον «Μαχητή» που προστέθηκε στη συνέχεια στην ομάδα τους σχολίασε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, καλεσμένη στο «Survivor Πανόραμα».

«Ο Γιάννης Σπαλιάρας μπαίνοντας σε μια καινούργια ομάδα ήθελε να προδώσει τα μυστικά και ενδεχομένως τις αδυναμίες και ό,τι κόντρες υπάρχουν μέσα στην ομάδα. Ήθελε να τα συζητήσει», είπε και πρόσθεσε: «Δεν πιστεύω ότι έτσι θα μπορούσε να κάνει εμάς να αλλάξουμε εικόνα για τους αντιπάλους μας, γιατί δεν τους ξέραμε προσωπικά. Μάς είπε κάποια πράγματα όμως δεν τον πίστεψα γιατί εγώ αν δεν τα δω με τα μάτια μου και δεν τα ζήσω δεν πιστεύω εύκολα… Εντάξει, έλεγε ότι παρέα έκανε με τον Χρανιώτη και τον Αγγελόπουλο.,.. ότι τα κορίτσια ήταν όλα μαζί και καθόταν εκεί και ο Κοκκινάκης, έκανε παρέα με τα κορίτσια… Τώρα τα υπόλοιπα αν δεν τα δω, δεν τα πιστεύω! Εμένα δεν μου άρεσε αυτό! Δηλαδή πρόδωσε τα μυστικά και τις αδυναμίες της πρώην ομάδας του…Κόντρες υπάρχουν… Εκείνος ήθελε να το συζητήσει σε εμάς, καρφώνοντας τους, λέγοντας τι του έκαναν, προσπαθούσε να μας αλλάξει γνώμη για τους αντιπάλους ενώ εμείς στην ουσία δεν τους ξέραμε!»

Αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ψήφισε τον Ντάνο να φύγει από την ομάδα των «Μαχητών» και να πάει στους «Διάσημους». «Με είχε ρωτήσει και ο ίδιος αν το έχω μετανιώσει και του είπα όχι δεν έχω μετανιωσει, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα που έχω κάνει μέσα στο Survivor. Πίστευα και το πιστεύω ότι είναι ο ορισμός του Survivor, μπορεί να ζήσει και μόνος του σε μια παραλια. Μπορεί να συμβιώσει και να ενταχθεί σε μια ομάδα. Όποιος άλλος παίκτης και να πήγαινε απέναντι θα ήταν υποψήφιος από τους «Διάσημους».

Όσο για τον ερχομό του Σπαλιάρα; Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι προσέθεσε: «Εγώ ήθελα και περίμενα την Ειρήνη. Το ήθελε κι εκείνη και το ήθελα κι εγώ. Εμείς τον καλοδεχτήκαμε. Όταν ήρθε σε μας είχε κάνει νίκες, αλλά ο Γιάννης δεν είναι και ο καλύτερος παίκτης που είχαμε ποτέ. Αν είχε έρθει η Ειρήνη θα είχαν αλλάξει πολλά. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν είχαν μείνει και οι δύο Ειρήνες στο παιχνίδι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top