«Ο Χανταμπάκης δεν ήθελε ερώτηση για το Survivor» - Ουρές για μια selfie με τον «Διάσημο» του ριάλιτι

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Το «παρών» στην επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη έδωσε το βράδυ της Τρίτης ο Στέλιος Χανταμπάκης

Πριν παιχτούν τα πλάνα και οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Survivor από την ομάδα των «Διασήμων», η Σάσα Σταμάτη, που βρέθηκε εκεί αποκάλυψε το παρασκήνιο.

«Εγώ τον Στέλιο που τον ξέρω χρόνια, ήταν ένας άλλος Στέλιος. Ουρά τα πιτσιρίκια, δεν τον άφηναν να φύγει, ήταν 15 λεπτά στο μπάνερ! Ήταν στεναχωρημένος, και πιο σοβαρός. Μάλλον είναι στενοχωρημένος από όσα βγήκαν για αυτόν προς τα έξω! Δεν ήθελε κάποια ερώτηση για το Survivor» είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό».

Μάλιστα, πάνω σε αυτό, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συμπλήρωσε: «Δεν θα μιλήσει ποτέ για αυτό, καθώς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα από όσα λέει. Είναι συνειδητοποιημένος ότι είναι ο κακός του παιχνιδιού!».

«Έχουν βγει κι άλλα πρόσωπα από το παιχνίδι, που είναι πιο αντιπαθητικοί από αυτόν!» τόνισε η Φαίη Σκορδά, κλείνοντας το θέμα.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος είπε on camera: «Μία φορά την άφησα και αυτό ήταν… Πάνω απ’ όλα η οικογένειά μου και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top