Happy Day: ΕΚΡΑΞΑΝ τα ράστα της Λάουρας - Πως σχολίασαν τα νεύρα του Ντάνου;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η Λάουρα Νάργες και ο καβγάς που έγινε στο Survivor της Κυριακής ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στο Happy Day το πρωί της Δευτέρας.

«Τέτοιο συναίσθημα η Ευρυδίκη, η κολλητή μου, η αδερφή μου…» ξεκίνησε να λέει η Σταματίνα και ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: «Το πιστεύεις; Η Λάουρα μπορεί να συνδέθηκε, η Ευρυδίκη όχι! Γιατί το κατέστρεψαν έτσι το κοριτσάκι με αυτά τα μαλλιά; Αγχώθηκε, λέει θα με περιμένει όλη η Ελλάδα, και πρέπει να κάνω κάτι ξεχωριστό, και καταστράφηκε! Ήταν η τελευταία απόφαση αυτή, μετά πάει η καριέρα! Είναι σαν καραφλή!» ξεσπάθωσε.

Όσο για τον καβγά που είδαμε; Αρχικά το λόγο πήρε ο καλεσμένος της εκπομπής Θάνος Καλλίρης ο οποίος είπε ότι ο Ντάνος είναι αυτός που χάνει πρώτος την ψυχραιμία του. «Εγώ θα συμφωνήσω. Δεν διαχειρίζεται την ήττα του» είπε η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής σημείωσε: «Eίναι ο πιο αδύναμος κρίκος των Μαχητών, οπότε είναι μια στρατηγική κίνηση».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Αν θέλετε να το δείτε σοβαρά, πρέπει να δείτε ότι είναι ένα ψυχολογικό πείραμα, για να σε κάνουν να φαγωθείς με τους άλλους. Αλλά δεν μπορούμε να το δούμε σοβαρά. Είναι αστείο αυτό που βλέπουμε! Και στον στρατό αυτό κάναμε, ότι πονάει η μέση μου, δεν μπορεί να αποδειχτεί!».

Και η Σταματίνα πρόσθεσε: «Πάντως του Αγγελόπουλου του βγήκε η πρότερη εμπειρία σε νυχτερινή απασχόληση, που έχω διαβάσει ότι ήταν πόρτα σε μαγαζιά. Πήγε να κάνει την κίνηση τύπου «Τι λες ρε μεγάλε;» να τσαμπουκαλευτεί, για αυτό πρόσεξε τι λες για τον Ντανούλη!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top