Παπαδοπούλου για Survivor: «Ψυχολογικά θα κάνω ένα τρίμηνο να συνέλθω»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στο ταξίδι που έκανε στην Κωνσταντινούπολη καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, που παρουσιάζει την εκπομπή Celebrity travel στον SKAI συνάντησε την κάμερα του Happy Day η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η πρώην «Διάσημη» του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη για την μετά Survivor ψυχολογία της, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα!

«Νομίζω ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός για όλους τους συμπαίκτες με το που βγαίνουν από το παιχνίδι να προσαρμοστούν. Ψυχολογικά νομίζω θα κάνω ένα τρίμηνο να συνέλθω. Σιγά-σιγά μπαίνω στους ρυθμούς. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα είχα ανάγκη να πάρω αγκαλιά τους ανθρώπους που αγαπάω», είπε αρχικά η τραγουδίστρια στο Happy Day.

Αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια, είπε: «Επαγγελματικά, τρέχουμε το νέο μου τραγούδι και πάει πολύ καλά. Υπάρχουν προτάσεις για μαγαζιά, δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσω, συζητάω! Νομίζω ότι θα χρειαστεί αρκετός καιρός για όλους τους συμπαίκτες μου να επανέλθουν στην πραγματικότητα, ψυχολογικά νομίζω ότι θα κάνω ένα τρίμηνο να συνέλθω, αλλά ναι, σιγά σιγά μπαίνω στους ρυθμούς!».

Και συνέχισε: «Δεν έχω πρόβλημα να με αποκαλούν Survivor Girl, όλων η ζωή μας είναι ένα Survivor! Η πρώτη μου ανάγκη όταν επέστρεψα ήταν να δω τους ανθρώπους που αγαπώ, να πάρω αγκαλιά, αγάπη, στοργή και προδέρμ, αυτό είχα ανάγκη!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top