SYTYCD: ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ο Σβιτάιλο με χορεύτρια και ο Μεταξόπουλος τον ΤΡΟΛΑΡΕ

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Είχε και τον χορό, είχε και την εμφάνιση.

Η Μελίνα Παπακυριάκου έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, αν και την ιδιαίτερη συμπάθειά του στο πρόσωπό της έδειξε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Τα δεδομένα είναι τα εξής: είσαι πολύ όμορφο κορίτσι, έχεις πολύ ωραία κίνηση, πέρα από τις δυνατότητες τις χορευτικές, έχεις ένα σώμα και μια εμφάνιση που σε βοηθάει, είσαι εκφραστική, έχεις ωραία μουσικότητα» είπε ο κριτής του SYTYCD στην 20χρονη διαγωνιζόμενη.

Και φυσικά αυτό ο Πάνος Μεταξόπουλος δεν το άφησε να πέσει κάτω, λέγοντας: «Έχει κάτι άσχημο; Γιατί όλα ωραία μας τα λες».

«Κάτσε λίγο… Όταν δεν πρέπει με διακόπτεις…» είπε χαμογελώντας ο Ιβάν και ο Μεταξόπουλος συνέχισε: «Συγγνώμη, το τηλέφωνο σου…».

«Παιδιά, είμαστε επαγγελματίες…» είπε ο Ιβάν για να συγκεντρωθούν και συμπλήρωσε: «Εύχομαι να σε δούμε και σε άλλα πράγματα».

«Τι πράγμα εύχεσαι; Εγώ επειδή δεν μας δίνεται πολύ εύκολα η ευκαιρία να μιλήσουμε, ήθελα να ρωτήσω τον Ιβάν αν θέλει κάτι να προσθέσει. Αν σε κόψω νομίζω ότι δεν θα μου ξαναμιλήσει ο Ιβάν» συνέχισε ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος συνωμοτώντας με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής τα «έστησαν» έτσι ώστε ο Ιβάν να έχει την χαρά να δώσει στην όμορφη Μελίνα το εισιτήριο της για το Bootcamp.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top