Survivor: Χανταμπάκης – Χούτος τρώνε παγωτό και χορεύουν στον Άγιο Δομίνικο

Οι αναρτήσεις του Στέλιου στο instagram

Μπορεί να αποχώρησαν από το Survivor, αλλά… σιγά μην κάτσουν να σκάσουν!

O Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος που ήρθαν πολύ κοντά και έγιναν καλοί φίλοι μέσα στο «Survivor», δείχνουν ότι απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και εκτός!

Όπως φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε ο Στέλιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι πρώην «Διάσημοι» που αλληλοστηρίζοταν στο παιχνίδι μετά από τον επικό καβγά του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, συνεχίζουν να κάνουν παρέα! 

Μιας και ο Στέλιος απολαμβάνει ακόμα διακοπές στο εξωτικό νησί, όπως έχετε διαβάσει στο star.gr, μετά την αποχώρηση του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή πήγαν για παγωτό.

«6 μπάλες παγωτό είναι πολλές??? Καλημέρα φιλαράκια μου ! Να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε!!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή του στο Instagram.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος ανέβασε κι ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να χορεύουν στους ξέφρενους ρυθμούς του τραγουδιού που χόρευαν και μέσα στο παιχνίδι με σχόλιο: «Αφού μας το κέρασαν τα κορίτσια … χαχαχαχαχαχαα #hantampakakia #hantasurvivor #houtos».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top