Μας ξάφνιασε η Ελένη! Η ανατρεπτική έναρξη της εκπομπής της

Τα τραγούδια και τα γέλια έδοναν και έπαιρναν

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τους τηλεθεατές της Ελένης Μενεγάκη,  καθώς η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει μια έναρξη διαφορετική από όλες όσες μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

H παρουσιάστρια μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Γιώργο Λιανό και βγήκε έξω από το στούντιο.Ο λόγος; Ήθελαν να περιποιηθούν τον κήπο του καναλιού.

Στη συνέχεια,  ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε ότι έχει φυτέψει καρπούζια, αγγούρια και πιπεριές. «Tόσα χρόνια ήταν όνειρό μου. Τόσο μεγάλο κτήμα έχουμε εδώ στα στούντιο, να μην αξιοποιήσουμε λίγο για να φτιάξουμε μποστάνι;» εξομολογήθηκε η Ελένη, ενώ ο Γκουντάρας ανέφερε τα μεγάλα σχέδια που έχει για το εν λόγω project και ο Γιώργος Λιανός συνέχισε να τραγουδά, κάνοντας την παρουσιάστρια να ξεκαρδίζεται στα γέλια. 

Η Ελένη επέβλεπε τις εργασίες με ενδελέχεια και έδινε οδηγίες στο συνεργάτη της για τα επόμενα φυτεύματα που θα ακολουθήσουν, στο μποστάνι της Ελένης, έξω από τον Alpha. Δεν παρέλειψε να προβληματιστεί κιόλας για το πώς θα προστατευθεί από τα καιρικά φαινόμενα, καθώς και ποιος θα τον φροντίζει όταν θα φύγουν σε διακοπές.

Όταν δε ο Γρηγόρης ανέφερε ότι θα χάσουν και κιλά με τις εργασίες, η παρουσιάστρια αντέδρασε λέγοντας: «Όχι να αδυνατίσουμε! Εγώ δεν έχω να χάσω, εμένα αφήστε με απ’ έξω!»

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top