Η Σκορδά ΚΑΡΦΩΝΕΙ την Βαλαβάνη: Πώς σχολίασε τη συμπεριφορά της παίκτριας στον Ντάνο;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τις εξελίξεις στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor σχολίασαν το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» και φυσικά η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την «μεταγραφή» του  Γιάννη Σπαλιάρα στους «Μαχητές», όπως είχατε διαβάσει πρώτοι στο star.gr, αλλά και την κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευριδίκη Βαλαβάνη.

Αρχικά, η Φαίη Σκορδά έδειξε ότι δεν την άρεσε που καταηφίστηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, αναρωτούμενη αν πρόκειται για… σχέδιο των υπόλοιπων «Διάσημων». Μάλιστα, η άποψη αυτή της παρουσιάστριας ανέβασε τους τόνους ανάμεσα στους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής.

Όσον αφορά στον εκνευρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Ντάνο, επειδή πήρε την πρωτοβουλία, να φτιάξει έναντι αυτής, τα πιτάκια της ημέρας, η Φαίη «κάρφωσε» την παίκτρια των «Διάσημων»!

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να ξυπνάει και να μη θέλει να έχει έτοιμο το πρωινό, όποιο κι αν είναι αυτό. Κι αν θες να προσφέρεις, ξυπνάς νωρίτερα και προσφέρεις στους φίλους σου!» είπε η παρουσιάστρια.

Ο Θέμης Γεωργαντάς υπερθεμάτισε πάνω στις «ύποπτες» αντιδράσεις της Βαλαβάνη απέναντι στον Ντάνο, ενώ εν τέλει η Φαίη κατέληξε: «Αν θέλεις να ανταποδώσεις, μπορείς να βρεις τρόπο!».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, δε, διαφώνησε έντονα μαζί της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top