Όταν ο Πάνος του Survivor μετέτρεψε σε γήπεδο Ράγκμπι την πλατεία Αριστοτέλους!

Δείτε το βίντεο

Όταν το βιογραφικό που κατέθεσε για τη συμμετοχή του στο Survivor ανέφερε ότι έχει ασχοληθεί ως manager στο άγνωστο άθλημα του ράγκμπι, πολλοί αντέδρασαν περιπαικτικά.

Ωστόσο ο Πάνος Αργιανίδης, ο manager Ράγκμπι του Survivor, όπως είναι γνωστός, είναι από τα πιο γνωστά ονόματα στο συγκεκριμένο άθλημα.

Έχει υπάρξει για μια περίοδο το απόλυτο αφεντικό της εθνικής ομάδας Ράγκμπι, που συμμετείχε στο προολυμμπιακό τουρνουά του 2015, καθώς πλέον το άθλημα συγκαταλέγεται στα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Μάλιστα, το 2013 ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράγκμπι, μετέτρεψε σε γήπεδο την πλατεία Αριστοτέλους, με σκοπό η πόλη να γνωρίσει το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο Πάνος ήταν εκεί, για να προωθήσει το άθλημα, δραστήριος όπως πάντα και έδινε οδηγίες στους παίχτες του, όπως βλέπουμε στο ρεπορτάζ του TV100.  

«Τότε είχαν έρθει να κάνουμε το event , ένα πολύ σημαντικό event για την πόλη. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, κρατήσαμε μια τυπική επαφή. Ζητήσαμε χέρια τότε για την εκδήλωση και μας είπαν μην στεναχωριέστε θα βρούμε. Ήρθαν και καταφέραμε σε μια μέρα να στήσουμε τον χορτοτάπητα στην πλατεία Αριστοτέλους. 

Ήταν δραστήριος και κοινωνικός. Έκανε μάλιστα και επαφές με κανάλια και εκπομπές για να προωθήσει την διοργάνωση», τόνισε μιλώντας στο thestival.gr, ο τότε αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top