Αλμπέρτο Εσκενάζυ: H αμήχανη στιγμή όταν η Μενεγάκη τον ρώτησε για την κόρη του Σάρα στο Survivor- Boύρκωσε on air

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο ηθοποιός για την κόρη του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο πατέρας της Σάρας από τους Μαχητές στο Survivor, ο γνωστός ηθοποιός, Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Ερωτηθείς από την Ελένη Μενεγάκη αν η κόρη του είναι «μαχήτρια», ο ίδιος αισθάνθηκε άβολα και φάνηκε πως δεν ήθελε να μιλήσει για την συμμετοχή της Σάρας στο Survivor.

«Κλείνοντας την κουβέντα μας, πες μου πόσο μαχήτρια είναι η Σάρα;» ρώτησε η παρουσιάστρια και ο ίδιος απάντησε:

«Κλείνοντας την κουβέντα μας θα σου πω το εξής. Εγώ έχω στηρίξει όλη τη ζωή μου πάνω στην εντιμότητα και την ηθική -τουλάχιστον προσπάθησα. Θέλω να σου πω λοιπόν ότι σαν μπαμπάς το παιδί μου το λατρεύω, αλλά δεν θα μιλήσω καθόλου για το παιδί μου γιατί πιστεύω ότι 24 άνθρωποι πήγαν εκεί, σε ένα παιχνίδι να παίξουν, να διασκεδάσουν, κάποιος θα βγει πρώτος… Εγώ θεωρώ και τα 24 παιδιά μου, δίνω την ίδια ευχή και στους 24 και όταν θα βγει η Σάρα με το καλό, ας μιλήσει η ίδια. Δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο».

Η Ελένη Μενεγάκη διευκρίνισε στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ότι τη λέξη «μαχήτρια» δεν την είπε ως συνεπακόλουθο της ομάδας που βρίσκεται η Σάρα στο Survivor, αλλά για τον τρόπο που μάχεται.

Ο ηθοποιός βούρκωσε και είπε: «Ξέρω ποια είναι η κόρη μου, ξέρω τι έχει στο μυαλό της, ξέρω τι έχει στην ψυχή της, ξέρω το χαμόγελό της…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top