Η Σκορδά σχολίασε τις δηλώσεις Κωστόπουλου: "Δεν είναι το σεξ λόγος για να διαλύσεις ένα σπίτι"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τις δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος, καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη το βράδυ της Τρίτης σχολίασαν στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Φαντάζομαι ότι το πιο γνωστό είναι να το συζητήσεις με τον άλλον και είναι ένα κομμάτι για μένα που μπορεί να βρεθεί λύση για να το αλλάξεις, αν θέλουν και οι δύο πλευρές. Δεν είναι λόγος (σ.σ. το σεξ) για να διαλύσεις ένα σπίτι», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, παίρνοντας πάσα από το λόγο που χώρισε ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Η συζήτηση όμως των συνεργατών της παρουσιάστριας συνεχίστηκε και τότε εκείνη παρενέβη και είπε: «Εμείς θα βγάλουμε συμπέρασμα ποιος ήταν καλά και ποιος δεν ήταν; Πάτε καλά; Εδώ εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε σε μια σχέση τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί αντιδράμε έτσι. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού δεν μπορείς να ξέρεις».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν και στις δηλώσεις του σχετικά με τους δικούς του χωρισμούς, όπου ανέφερε πως «αναγκάζει» όποια γυναίκα έχει δίπλα του να τον χωρίζει και δεν μπαίνει στη διαδικασία να το κάνει αυτός! Τότε ο Κωνσταντινίδης ξέσπασε άγρια εναντίον του λέγοντας πως: «Κι αυτός έκανε την κότα με την Μπαλατσινού, δεν χτύπησε το χέρι στο τραπέζι να πει χωρίζω…»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top