Πέτρος Κωστόπουλος: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πως χώρισε ο Καρβέλας και η Βίσση!

''Στο ’’φτερό’’ δεν πήγα στο Survivor!'' είπε-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετέχει στο ''Survivor'',  το χωρισμό Άννας Βίσση και Νίκου Καρβέλα, αλλά και το δικό του διαζύγιο με την Τζένη Μπαλατσινού μίλησε μεταξύ άλλων το βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα», ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Στο ''φτερό'' δεν πήγα!», απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο ριάλιτι επιβίωσης. Και συμπλήρωσε: «Ήμουν στο να πάω να μην πάω. Ξέρεις ο κάθε καραγκιόζης σαν εμένα, ο κάθε άντρας σκέφτεται να κάνει καμία αρκουδιά, καμία μα&@α. Μετά ξανασκέφτηκα ότι δεν θα έβλεπα τον γιο μου για τέσσερις μήνες και φοβήθηκα μετά γιατί είναι ριάλιτι και το ''γυρίζει'' μην πλακωνόμουν με κανέναν. Και γίνουμε ρεζίλι. Η μικρή κόρη μου μου είπε: ''Μπαμπά καλά που δεν πήγες γιατί θα γινόσουν ρεζίλί''. Δίκιο έχει!».

Μάλιστα, πιστεύει ότι θα τσακωνόταν «με τους μαχητές. Πίστευα ότι εμείς που ασχολούμαστε με τη showbiz είμαστε πιο μεγάλα ψώνια. Τελικά αυτοί που θέλουν να γίνουν γνωστοί είναι χειρότεροι!», τόνισε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Μίλησε ακόμα και για το χωρισμό της Άννας Βίσση και του Νίκο Καρβέλας: «Πώς χώρισαν! Μία μέρα που ήταν στην Καλαμάτα και έκαναν συναυλία μαζί, ο Καρβέλας της είπε: ''Πρέπει να χωρίσουμε, γιατί δεν έχω άλλο σεξουαλική διάθεση για σένα!''».

Τότε ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν θα έβρισκε ποτέ το θάρρος να χωρίσει την Τζένη Μπαλατσινού. «Δεν μπορούσα ποτέ να χωρίσω. Δεν είχα το σθένος. Πάντα έκανα αρκουδιές  για να με διώξει η άλλη. Δεν με έδιωχνε. Όταν στο τέλος το έκανε, είπα : ''ok. Αφού το θες, φεύγω!''».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top