Survivor: Η Βαλαβάνη πρότεινε τον Αγγελόπουλο για αποχώρηση-Δείτε πώς αιτιολόγησε την ψήφο της!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο παραπάνω βίντεο

Οι "Διάσημοι" έχασαν το παιχνίδι ασυλίας από τους "Μαχητές" στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και πλέον θα χάσουν και έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Οι περισσότερες ψήφοι πήγαν στον Γιάννη Σπαλιάρα, που ήταν ο πρώτος προτεινόμενος με 8 ψήφους, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Χρανιώτης, που είχε ατομική ασυλία, πρότεινε τη Σόφη Πασχάλη ως δεύτερη υποψήφια.

Τον τελευταίο λόγο είχε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία επίσης είχε ασυλία και όλοι περίμεναν την επιλογή της για τον τρίτο υποψήφιο. Η απόφασή της προκάλεσε έκπληξη, αφού πρότεινε τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στη συνέχεια δικαιολόγησε την ψήφο της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι εδώ και 1,5 μήνα έχουμε διαμορφώσει απόψεις για τον χαρακτήρα του κάθε συμπαίκτη μέχρι και της αντίπαλης ομάδας, που τα παιδιά δεν τα ζούμε. Έτσι λοιπόν ο λόγος που θα δώσω την ψήφο μου στον παίκτη προς αποχώρηση είναι γιατί δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και για να είμαι πιο συγκεκριμένη του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top