Star Academy: Καρβέλας σε παίκτη: «Δεν έχεις φωνή, αλλά είσαι ψώνιο, δεν θα τα καταφέρεις!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ήταν η πιο… ανατρεπτική παρουσία που ανέβηκε στη σκηνή της μουσικής ακαδημίας που άνοιξε τις πόρτες της το βράδυ της Παρασκευής μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Ο Σταύρος Γιάννου σχολιάστηκε από την πρώτη στιγμή λόγω της… εξωτερικής του εμφάνισης. Ο παίκτης με τα ολόισια μακριά μαλλιά ερμήνευσε στο Star Academy το κομμάτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Αν μου τηλεφωνούσες».

Όταν πήραν το λόγο οι κριτές, τα όσα ακούστηκαν απείχαν μεταξύ τους: η Άννα Βίσση του είπε ότι ξεχωρίζει η θεατρικότητα και η αυτοπεποίθηση του, επισημαίνοντας του, ωστόσο, τους κινδύνους. «Είσαι στα όρια του να σε πούνε ψώνιο», του είπε.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Κωστόπουλος αστειευόμενος σχολίασε ότι θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», κρίνοντας από το look των μαλλιών του παίκτη.

Μιας και όμως και ο ίδιος ο παίκτης παραδέχτηκε ότι είναι «ψώνιο», ο Νίκος Καρβέλας του είπε ότι εκείνος (σς: Νίκος Καρβέλας) δεν είχε φωνή, αλλά δεν ήταν ψώνιο και έκανε καριέρα, ενώ ο παίκτης δεν έχει φωνή, είναι όμως ψώνιο, άρα δεν θα γίνει σταρ.

«Μεγάλε να σου πω κάτι. Επειδή είπες ότι είσαι ψώνιο, αυτό είναι καλό, πιστεύεις ότι είσαι και τραγουδιστής; Είσαι ψώνιο ή τραγουδιστής; Πιο πολύ τι είσαι;», τον ρώτησε ο κριτής της μουσικής ακαδημίας. «Αν δεν είσαι ψώνιο, δεν μπορείς να γίνεις τραγουδιστής», απάντησε ο Σταύρος Γιάννου, προσθέτοντας: «Πάνω από όλα είμαστε τραγουδιστές».

«Ποιοι;», τον ρώτησε ο Νίκος Καρβέλας με τη σειρά του. Και συνέχισε: «Μεγάλε είσαι τραγουδιστής, όσο είμαι και εγώ. Εγώ όμως δεν είμαι ψώνιο. Πώς γίνεται αυτό; Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά μας; Εγώ δεν έχω φωνή, δεν είμαι ψώνιο και τα κατάφερα. Εσύ δεν έχεις φωνή, αλλά είσαι ψώνιο, δεν θα τα καταφέρεις!».

Τότε η Άννα Βίσση έσπευσε να υπερασπιστεί τον Νίκο Καρβέλα: «Παιδιά τη γνώμη του λέει! Εγώ την ακούω!». 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εμφάνιση του Σταύρου και τη στιχομυθία του με την κριτική επιτροπή: 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top