Survivor: Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; H ξαφνική απομόνωση και τα "καρφιά" των διασήμων

Φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα και στη νέα του ομάδα

Μπορεί να είναι ένα από τα φαβορί του Survivor, ωστόσο, κάτι συμβαίνει τελευταία,  όπως φαίνεται, στην παραλία του Αγίου Δομίνικου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πρόκειται για τον παίκτη,  ο οποίος αν και μπήκε στην ομάδα των Μαχητών, μετά από σχετική ψηφοφορία των συμπαικτών του, την πρώτη που έγινε στο παιχνίδι, βρέθηκε σε εκείνη των Διασήμων (8 ψήφους σε σύνολο 12). Βέβαια, όπως έγινε γνωστό αργότερα, η αποχώρησή του από την ομάδα των Μαχητών ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης συνωμοσίας!

Ο 34χρονος προπονητής θαλάσσιου σκι από την Σκιάθο, έδειξε να ενσωματώνεται πλήρως στη νέα του ομάδα από την πρώτη στιγμή. Ο δυναμισμός του στα αθλήματα, οι καλοί του τρόποι αλλά και ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας του κέρδισε τόσο την καρδιά των τηλεθεατών και τη συμπάθεια των συμπαικτών του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, έχει προβληματίσει τους συμπαίκτες του με την συμπεριφορά του. Ο ίδιος φαίνεται πως είναι απόμακρος και πως προτιμά να κάθεται μόνος του και όχι με την υπόλοιπη ομάδα.

«Το ότι είμαι πιο απόμακρος δεν έχει να κάνει με την συμβίωση ή με κάποιο παιδί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά το θέμα είναι ότι το μυαλό μου είναι στην οικογένειά μου. Από εκεί και πέρα έχω συμβιβαστεί με αυτό, είναι σκληρό, αλλά δεν περνάει κι εύκολα ο καιρός» ανέφερε ο ίδιος. 

Δεν είναι λίγοι οι Διάσημοι που πέταξαν τα "καρφιά" τους, χωρίς ωστόσο να κατανομάζουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει εντύπωση, μιας και ο 34χρονος Σκιαθίτης, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες στα αγωνίσματα, φαίνεται να μην μπορεί να προσαρμοστεί σε καμία ομάδα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top