ΕΞΑΛΛΟΣ ο Παπαδάκης με τηλεθεατή: «Δες καμία τσόντα να εκτονωθείς»

«Θα πάω στην δίωξη!» είπε ο παρουσιαστής

Δέχεται μηνύματα από τους τηλεθεατές της εκπομπής του και συνηθίζει να τους απαντάει μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα. Και δεν το κάνει μόνο όταν του κάνουν θετικά σχόλια, αλλά και (ειδικά) όταν είναι αρνητικά. Άλλωστε, είναι γνωστός ο αυθορμητισμός τους Γιώργου Παπαδάκη.

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 ένιωσε ότι προσβάλλουν τη συνεργάτιδά του, Μπάγια Αντωνοπούλου. Ο λόγος:

Ένας τηλεθεατής έστειλε μηνύματα κάνοντας αισχρά σχόλια για τη γυναίκα της εκπομπής. Τότε ο παρουσιαστής σταμάτησε την ροή της εκπομπής του και είπε: «Επειδή αναφέρεστε αισχρά στη συνεργάτιδα μας, την Μπάγια Αντωνοπούλου,  θα αποταθούμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Το έχουμε ξανακάνει», είπε με έντονο ύφος και πρόσθεσε: «Μπορείτε να εκτονωθείτε βλέποντας μια τσόντα από το βιντεοκλάμπ της περιοχής σας! Δεν επιτρέπω για συνεργάτες μου. Έχει αρρωστήσει το κορίτσι από εκείνη την ημέρα. Ντροπή σου ηλίθιε!Ντροπή σου! Και εμείς πρέπει να προστατευτούμε. Επειδή αναφέρεστε με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Δεν σας επιτρέπουμε! Δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας. Το δημοσιοποιούμε, μην τυχόν υπάρχει κάποιος άλλος που σκέφτεται έτσι...Εγώ σας φοβάμαι εσάς και θα δώσουμε τα στοιχεία σας στη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί κάτι τέτοιοι τύποι σαν εσάς μπορεί να ελέγχονται και σε άλλες υποθέσεις. Κάθεσαι και βλέπεις το κοριτσάκι; Αυτό σε εμπνέει από όσα λέμε πρωί πρωί; ».

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top