ΣΚΗΝΙΚΟ από τα λίγα! ΡΩΤΗΣΑΝ τον Σπαλιάρα για τη διάρκεια της… πράξης και ΚΕΡΔΙΣΕ!

Και δώσε το τρολάρισμα από τους υπόλοιπους παίκτες

Με ακόμα ένα παιχνίδι ερωτήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, των «Διασήμων» και των «Μαχητών» έκλεισε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, παιχνίδι που θα έδειχνε το νικητή του ατομικού επάθλου.

Και κάποια στιγμή έφτασε η σειρά να διαγωνιστεί ο Γιάννης Σπαλιάρας με τον Ορέστη Τσάνγκ. Η ερώτηση που έτυχε στους δύο άντρες ήταν αυτή που και μόνο στο άκουσμά της, προκλήθηκε χαμός!

«Ποια είναι η μέση διάρκεια μίας σεξουαλικής πράξης;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στους δύο παίκτες, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Όσο για το ποιος κέρδισε; Περιττή η ερώτηση όταν ο ένας από τους δύο ερωτηθέντες είναι ο… μετρ του είδους, Γιάννης Σπαλιάρας! Ποιος έχει ξεχάσει, άλλωστε, την παλαιότερη δήλωση του περί συνεύρεσης με 4.000 γυναίκες.

«Θυμήσου όταν ξεκίνησες πριν γίνεις φονιάς» φώναξε ο Χανταμπάκης ενώ όταν ο Σπαλιάρας σήκωσε την κάρτα με τον αριθμό 35, όλοι ξέσπασαν σε γέλια. 

Το μοντέλο αυτοσαρκάστηκε, ενώ σχολίασε και την ερωτική ζωή της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που «πετάχτηκε» κάποια στιγμή, λέγοντας «Εγώ νομίζω είναι γύρω στο πεντάλεπτο», με τον Σπαλιάρα να απαντάει: «Καλά βρε Ειρήνη, που πέφτεις κι εσύ;». 

Η γνωστή τραγουδίστρια ενώ ξεκίνησε να απαντήσει, σταμάτησε με την αμηχανία να είναι εμφανή στο πρόσωπό της.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top