«Ζωή μου»: Η Μάνια είναι πολύ αναστατωμένη από το γεγονός ότι η μάνα της είναι μια πόρνη

Σήμερα στις 14:00 στο STAR

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της  δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η Μάνια είναι πολύ αναστατωμένη από το γεγονός ότι η μάνα της είναι μια πόρνη αλλά και από τις αποκαλύψεις που της έκανε εκείνη για το ότι ο πατέρας της είναι ο Ηλίας Δρούσης και για τον τρόπο που τους είχε φερθεί και όταν πάει ο Γιάννης να τη δει και να της πει οτι η μητέρα της έχει συλληφθεί, βρίσκει μια Μάνια που δεν την αναγνωρίζει.

Την ίδια στιγμή ο Ηλίας διαβεβαιώνει τον σύνδεσμο των «7», ότι ο Λούπο δεν υπάρχει πια και ότι για το εμπόρευμα που θα φέρουνε τώρα, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Δέχεται όμως την επίσκεψη της Σμαράγδας, που του λέει οτι συνέλαβαν τον Μάνο και του ζητάει ένα πολύ μεγάλο ποσό –ώστε να εξασφαλίσει την εγγονή της -για να κρατήσει το στόμα της κλειστό κι εκείνη κι ο Μάνος και να μην ομολογήσουν τα πάντα για εκείνον.

 Ο Άκης πάλι, βλέποντας το αφεντικό του να «βουλιάζει» πάει στη Νίνα και την εκβιάζει να του δώσει ένα μεγάλο ποσό, για να μην αφήσει να διαρρεύσει το μυστικό της που ο ίδιος γνωρίζει, για την κρυφή σχέση της με τον Φώτη. Η Δήμητρα με τον Κώστα από την άλλη ζούνε το δικό τους παραμύθι, ερωτευμένοι όσο ποτέ, κάνοντας όνειρα για τη νέα ζωή που ξεκινάνε...

 Η Σμαράγδα παίρνει την Χριστίνα και την κρύβει, ώστε να μην κινδυνέψει απο τον Δρούση κι ενώ η Δήμητρα, ο Θέμης και η Ζωή παίζουν, έρχεται η Στέλλα που βλέπει τον Άγη να τους παρακολουθεί... Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Μάνια πάει στον Ηλία.

Του αποκαλύπτει οτι είναι ο πατέρας της και του ζητάει να της δώσει τη μισή του περιουσία για να μην βγάλει στη φόρα οτι κάποτε ήτανε μαστροπός, δίγαμος και μέχρι τώρα συνεχίζει να είναι δουλέμπορος και να κάνει κι ενα σωρό ακόμα παρανομίες.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top