H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την αφορμή για το «κόψιμο» της εκπομπής της Καραβάτου

Όσα είπε η παρουσιάστρια στον «αέρα» του Happy Day

Στο αιφνιδιαστικό τέλος της εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό» αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» είπε χαρακτηριστικά:  «Στον σταθμό από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, είχε δημιουργηθεί μια ενόχληση με κάποια στελέχη επειδή ο Κρατερός είχε αρρωστήσει και δεν ήταν καλά στην υγεία του. Νομίζω δεν πήγε κάποιες μέρες στην παράσταση και μετά πήγε, ενώ από την εκπομπή απείχε και κάποιοι είπαν ότι πως γίνεται να είναι άρρωστος για το πρωινό κι όχι για την παράσταση. Ξεκίνησε από εκεί και πέρα μια δυσφορία και μια δυσκολία στην επικοινωνία. Αυτό ξέρω εγώ από την πλευρά του σταθμού. Από την άλλη όμως υπήρχε και μια γκρίνια και από την πλευρά της ομάδας, γιατί δόθηκαν κάποιες υποσχέσεις και σε οικονομικό επίπεδο, για κάποια ανταλλάγματα για την ομάδα, τους συντελεστές, γιατί είναι διαφορετικό να κάνεις μια εκπομπή σαββατοκύριακο και διαφορετικό μια καθημερινή εκπομπή, τα οποία από ότι λένε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, δεν τηρήθηκαν.

Εμείς δεν ήμασταν μπροστά, δεν ξέρουμε τι έχει υπογραφεί, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες κι όπως και την περίπτωση της Ρούλας Κορομηλά πάλι την είχαμε σχολιάσει, δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι είχε ειπωθεί. Σε αυτό που μένουμε ως επαγγελματίες και δεν αρέσει σε κανέναν μας, είναι ότι όταν είσαι σε ένα κανάλι,  και ήταν και από τα πρώτα μεγάλα ονόματα μαζί με την Τατιάνα που στήριξαν αυτό το πρόγραμμα, νομίζω ότι είναι κομψό, ευγενικό και πολιτισμένο να δίνεις την ευκαιρία σε αυτά τα πρόσωπα που σε στήριξαν τόσα χρόνια και στη ζώνη του σαββατοκύριακου και φέτος στο καθημερινό, τουλάχιστον να αποχαιρετήσουν το κοινό τους.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top