ΟΛΟ το παρασκήνιο πίσω από το κόψιμο της εκπομπής «Έτοιμο το Πρωινό» του Έψιλον στο star.gr

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης

ΟΛΟ το παρασκήνιο πίσω από το κόψιμο της εκπομπής «Έτοιμο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον χώρο των media, το κόψιμο της πρωινής εκπομπής του Έψιλον «Έτοιμο το Πρωινό» που προβαλλόταν στις 9:50 το πρωί!

Με μια λιτή ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και καλή συνέχεια».

Όπως ανέφεραν αποκλειστικά στο star.gr πηγές από το κανάλι του Περιστερίου, ο σταθμός φέρεται να μην ήταν ευχαριστημένος με τις χαμηλές πτήσεις που έκανε η εκπομπή στους πίνακες της τηλεθέασης.

Εν τω μεταξύ, όπως σας γράψαμε νωρίτερα μέσα από το star.gr, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης καθώς και οι συνεργάτες τους, έμαθαν ότι… κόβεται η εκπομπή από τα sites. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους ότι η εκπομπή της Πέμπτης ήταν η τελευταία τους στο Epsilon λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η οποία εκδόθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Δείτε εδώ: Μόνο στο star.gr: Αδειάζουν τα γραφεία τους Καραβάτου- Κατσούλης! Έμαθαν ότι κόβεται η εκπομπή από τα sites 

Οι υπεύθυνοι του Έψιλον αποφάσισαν ότι από τις 30 Ιανουαρίου η εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» θα μεταφερθεί στις 7:45 το πρωί αντί για τις 7 το πρωί, ενώ η Χριστίνα Λαμπίρη με την εκπομπή «La Biri Biri» θα προβάλλεται στις 11:45 αντί για τις 12:41.

Ρεπορτάζ: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου/ ggiannopoulou@star.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Είναι ΕΠΙΣΗΜΟ: Ποια εκπομπή του «Ε» κόβεται οριστικά;

«Έτοιμο το Πρωινό»: Το τραγούδι όλο νόημα πριν ανακοινωθεί ότι κόβεται η εκπομπή- ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top