Κατερίνα Καραβάτου: Το ξέσπασμά της για το αιφνιδιαστικό τέλος των εκπομπών- «Ας σταματήσει όλο αυτό πια!»

ΔΕΙΤΕ τι είχε αναφέρει προ ημερών η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Δέκα μέρες πριν κοπεί το «Έτοιμο το Πρωινό» η Κατερίνα Καραβάτου είχε ξεσπάσει στην εκπομπή της για τις... διαρροές περί αποχωρήσεων και την ανευθυνότητα των ιθυνόντων των εκάστοτε καναλιών με αφορμή το απροσδόκητο τέλος στη συνεργασία της Μαρίας Χούκλη με τον ΑΝΤ1.

Όπως αποδείχθηκε τα λόγια της ήταν προφητικά!

«Γιατί να βγαίνουν δημοσιεύματα τύπου ερωτηματικό… “ποιοι να είναι αυτοί;” και να κάθεσαι και να λες “μπα, μήπως είμαι εγώ; Ο άλλος; Ο παράλλος;”. Και μετά μπορεί να διαρρέει κι άλλη είδηση, τύπου πιο ονομαστικά, αλλά μετά μπορεί ο άλλος να την παίρνει πίσω. Όλα αυτά τα πράγματα, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, πάρα πολύ άσχημα. Για ποιο λόγο να γίνονται; Δεν μπορώ να καταλάβω. Για ποιο λόγο κάποιος δεν παίρνει την ευθύνη των λόγων του και να πει “κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται παιδιά, αυτά τα πράγματα πάνε έτσι κι έτσι, εμείς μέχρι τότε θέλουμε αυτό κι αυτό, άντε γεια σας διαφορετικά”», είχε πει, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Κατερίνα έκανε αναφορά στην προηγούμενη πικρή εμπειρία της, από τον Alpha και κατέληξε: «αρχίζουν να διαρρέουν πράγματα ή μικρούτσικες κινησούλες ανθρώπων που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους. Ας σταματήσει αυτό πια! Είναι αηδία όλο αυτό το πράγμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο star.gr: Αδειάζουν τα γραφεία τους Καραβάτου- Κατσούλης! Έμαθαν ότι κόβεται η εκπομπή από τα sites

ΟΛΟ το παρασκήνιο πίσω από το κόψιμο της εκπομπής «Έτοιμο το Πρωινό» του Έψιλον στο star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top