Μόνο στο star.gr: Αδειάζουν τα γραφεία τους Καραβάτου- Κατσούλης! Έμαθαν ότι κόβεται η εκπομπή από τα sites

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ

Μόνο στο star.gr: Αδειάζουν τα γραφεία τους Καραβάτου- Κατσούλης! Έμαθαν ότι κόβεται η εκπομπή από τα sites

Σαν «βόμβα» έσκασε το μεσημέρι της Πέμπτης στα δημοσιογραφικά γραφεία η λιτή ανακοίνωση του Epsilon για το «κόψιμο» της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών για το τέλος του «Έτοιμο το Πρωινό».

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό τι οδήγησε τους ιθύνοντες του καναλιού σε αυτήν την απόφαση, αν δηλαδή ήταν οι «χαμηλές πτήσεις» της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης ή εάν είχε συμβεί κάτι ανάμεσα στο κανάλι και τους παρουσιαστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΟΛΟ το παρασκήνιο πίσω από το κόψιμο της εκπομπής «Έτοιμο το Πρωινό» του Έψιλον στο star.gr

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης καθώς και οι συνεργάτες τους, έμαθαν ότι… κόβονται από τα sites. Ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους ότι η εκπομπή της Πέμπτης ήταν η τελευταία τους στο Epsilon λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η οποία εκδόθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Νωρίτερα, σύμφωνα με συντελεστές της εκπομπής, δεν γνώρισε κανείς τίποτα. Ίσως βέβαια, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το star.gr, οι παρουσιαστές και η ομάδα τους, είχαν υποψιαστεί κάτι, για αυτό και έκαναν έναρξη χορεύοντας και τραγουδώντας το κομμάτι «Και καλύτερα».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: «Έτοιμο το Πρωινό»: Το τραγούδι όλο νόημα πριν ανακοινωθεί ότι κόβεται η εκπομπή- ΒΙΝΤΕΟ

 

Μάλιστα, όπως έμαθε το star.gr, εκτός από τους παρουσιαστές αποχώρησαν από το κανάλι του Περιστερίου και οι συνεργάτες τους. Οι μόνοι που έμειναν είναι κάποιοι ρεπόρτερ του «πρωινού» οι οποίοι απορροφήθηκαν σε άλλες εκπομπές.

Όλοι τους έχουν αδειάσει τα γραφεία τους στα οποία –από σήμερα κιόλας- έχουν μεταφερθεί δημοσιογράφοι άλλης εκπομπής του Epsilon, ενώ το ζευγάρι απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη. 

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη/ sathanasaki@star.gr

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top