Ξεκάθαρη η Σκορδά απέναντι στη Ράπτη:«Ποτέ δεν θα εκμεταλλευόμουν κάτι που ξέρω…»

Οι πρώτες δηλώσεις της ξανθιάς πολιτικού για τον χωρισμό της από τον Λούκα Γιώρκα

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παρευρέθηκε στην βάπτιση όπου έγινε νονά η Έλενα Ράπτη, φίλη της Φαίης και ο δημοσιογράφος της έκανε και προσωπικές ερωτήσεις.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε το θέμα λέγοντας: «Βάφτισε η Έλενα Ράπτη ένα κοριτσάκι, έγινε νονά και πήγες και της έκανες και μια συνέντευξη που μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό. Θέλω να πω κάτι. Επειδή μου είχε στείλει πρόσκληση, αλλά δεν μπόρεσα να πάω. Μη τυχόν περάσει από το μυαλό της ότι σας είπα κάτι… Ποτέ δεν θα εκμεταλλευόμουν κάτι που ξέρω για έναν φίλο μου για να το πω στην εκπομπή. Έρχομαι το πρωί και μου λένε ότι έφερε ο Στέφανος συνέντευξη της Έλενας και λέω «Αμάν! Μη νομίζει ότι το είπα εγώ»! Δεν το κάνω ποτέ, είναι αρχή μου».

Τι απαντά η Έλενα Ράπτη στις φήμες περί χωρισμού

Η γνωστή πολιτικός μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον Λούκα Γιώρκα.

«Δεν διαβάζω τίποτα από αυτά που γράφονται , το μυαλό μου ήταν στην προετοιμασία της βάπτισης που έγινα νονά», είπε η Έλενα Ράπτη.

Στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε ότι θα ήθελε πολύ να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και να γίνει μητέρα. «Θα έρθει η ώρα! Δεν θα έρθει; Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα γίνει και αυτό!», είπε η Έλενα Ράπτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top