«Οικογένεια Μίλλερ»: ΑΠΟΨΕ στις 22:00 στο STAR

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2013

«Οικογένεια Μίλλερ»: ΑΠΟΨΕ στις 22:00 στο STAR

Ο Ντέιβιντ Μπερκ, ένας έμπορος μαριχουάνας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς του κλέβουν τα χρήματα αλλά και όλη την «πραμάτεια» με αποτέλεσμα να είναι χρεωμένος στον μεγαλοπρομηθευτή του, τον εκκεντρικό και επικίνδυνο, Μπραντ.

Για να καταφέρει να ξεχρεώσει και να μείνει ζωντανός, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα μεγάλο φορτίο με εμπόρευμα. Για να τα καταφέρει έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο. Ποιος θα υποπτευθεί μια υποδειγματική οικογένεια; Έτσι, ο Ντέιβιντ επιστρατεύει μια  σέξι, κυνική στρίπερ, μια πιτσιρίκα, που το έχει σκάσει από το σπίτι της και έναν νεαρό παρθένο, για να φτιάξει την οικογένεια Μίλλερ! Στην εικόνα της «αγίας οικογένειας» προσθέστε  ένα τροχόσπιτο, έναν αγριεμένο μεγαλέμπορο ναρκωτικών, μια εκδικητική ταραντούλα, μια «πορνογραφική» παρτίδα Pictionary, ένα αυθόρμητο καραόκε και η ξεκαρδιστική περιπέτεια ξεκινάει…

Η ταινία διαδραματίζεται στο Ντένβερ και το Μεξικό αλλά τα γυρίσματα έγιναν στο Γουίλμινγκτον, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Σάντα Φε και τα προάστια του Αλμπουκέρκι στο Νέο Μεξικό.

Το ενυδρείο με την όρκα στο γραφείο του Μπραντ είναι αποτέλεσμα greenscreen και ειδικών εφέ. Οι συντελεστές της ταινίας σκέφτηκαν ότι θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία του ήρωα κάτι τόσο εξωφρενικό: να έχει τη δική του όρκα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top