«9 μήνες»: Ο Αντρέας βρίσκει την ανάγλυφη κάρτα της Ελίζας και της τηλεφωνεί

Καθημερινά στις 17:45 στο STAR

«9 μήνες»: Ο Αντρέας βρίσκει την ανάγλυφη κάρτα της Ελίζας και της τηλεφωνεί

Η Εύα λέει στην Έλενα για τη συνάντησή της με τη Μάρθα και τον Πέτρο. Ο Αντρέας περιφέρεται μόνος στους δρόμους και η Δάφνη εκφράζει στον Δημήτρη την ανησυχία της.

Εκείνος την συμβουλεύει να του δώσει λίγο χρόνο για να συνηθίσει την κατάστασή του, αλλά η Δάφνη νιώθει πως ο Αντρέας αποξενώνεται. Η Σοφία λέει στον Μάνο πως επιτέλους η μητέρα της φεύγει από την Κύπρο και κανονίζουν δείπνο για χάρη της Έλσας. Ο Χρήστος καταλαβαίνει το σχέδιο της Σοφίας, ότι ήθελε δηλαδή να εξοντώσει τον Μάνο για να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού της. Όταν ζητάει τις εξετάσεις του Μάνου και βλέπει πως είναι καλές, καθησυχάζεται.

Ο Δήμος παρακολουθεί τις δηλώσεις του Άλκη, που ετοιμάζεται να ενταχθεί στη νέα Βουλή. Ο Κίμωνας διαβάζει δημοσιεύματα που θέλουν την Κρίστη να είναι ξανά μαζί με τον Άλκη, την ώρα που εκείνη του ζητάει και επίσημα διαζύγιο. Ο Αντρέας συναντάει μεγάλη δυσκολία να κινηθεί μόνος του στο δρόμο και απογοητεύεται.

Η Δάφνη ξεσπάει στον Δημήτρη για τη συμπεριφορά του Αντρέα και καταλήγει στην αγκαλιά του. Η Έλενα και η Εύα καραδοκούν στο πάρκο για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους. Η Σοφία ζητάει από την Έλσα να έρθει στο δείπνο που ετοιμάζουν για εκείνη στο σπίτι του Μάνου. Παράλληλα, ο Χρήστος ζητάει από τη Σοφία να συναντηθούν.

Ο Αντρέας βρίσκει την ανάγλυφη κάρτα της Ελίζας και της τηλεφωνεί. Ένας περαστικός βρίσκει την Έλενα αιμόφυρτη στο πάρκο. Ο Στέφανος θυμάται τελικά από πού γνωρίζει τη Σύλβια και λέει στην Έλσα πως πρέπει να την απομακρύνουν από την Κρίστη γιατί είναι ψυχωτική. Η Έλσα τηλεφωνεί στην Κρίστη πανικόβλητη, τη στιγμή που εκείνη είναι με τη Σύλβια και κανονίζουν τη συνέντευξη για τη συναυλία για τα ορφανά.

Ο Διαμαντίδης απειλεί τον Άλκη πως αν δεν εκτελεί τις εντολές αυτού και του Δήμου στη νέα Κυβέρνηση, θα δώσει τα στοιχεία που έχει εναντίον του για το θάνατο του Νεοκλέους. Η Σοφία είναι έτοιμη να καταρρεύσει όταν ο Χρήστος της λέει πως ξέρει για τον αδερφό της. Η Δάφνη πηγαίνει πανικόβλητη στο νοσοκομείο όπου έχει μεταφερθεί η Έλενα.

Ο Αντρέας ζητάει από την Ελίζα να τον φέρει σε επαφή με τον γιατρό που την έκανε καλά, όταν κι εκείνη είχε τυφλωθεί. Ο Δημήτρης παρακολουθεί τον Δημητρίου που παραλαμβάνει ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ. Την ίδια ώρα, ο μπράβος του Σερέτη τηλεφωνεί στον Δημητρίου και του ζητάει να τους προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Στέφανος και η Έλσα λένε στην Κρίστη για την ψύχωση της Σύλβιας, αλλά εκείνη αντιδράει λέγοντας πως την εμπιστεύεται απόλυτα. Ο Χρήστος ζητάει αντάλλαγμα από τη Σοφία για να μη μαρτυρήσει τους σκοπούς της στον Μάνο. Την ίδια ώρα, ο Μάνος φτιάχνει μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι περιμένοντας τη Σοφία.

Ο Χρήστος λέει στη Σοφία πως δε θα πει στον Μάνο την αλήθεια πως ήθελε να τον σκοτώσει, με την προϋπόθεση να κοιμηθεί μαζί του. Ο Άλκης ψάχνει στοιχεία για τον Διαμαντίδη, για να τον έχει κι εκείνος στο χέρι.

Η Σύλβια ταράζεται με την Κρίστη, που για πρώτη φορά δείχνει επιφυλακτική απέναντί της. Η Ελίζα συνοδεύει τον Αντρέα στο σπίτι του, ενώ ανάμεσά τους επικρατεί έντονος ηλεκτρισμός. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Δάφνη για να μάθει πώς είναι η Έλενα.

Η Μάρθα καίγεται από τις τύψεις, που οδήγησαν την Έλενα σ’ αυτή την απόπειρα. Η Σοφία πανικοβάλλεται όταν ο Χρήστος της ζητάει να ξαναβρεθούν ερωτικά. Ο Δήμος μαθαίνει στην Άννα το savoir vivre, αλλά στο πρώτο λάθος της οργίζεται και την κακοποιεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top